Χωρίς λευκό καπνό η συνέλευση της Ρόδου

1753

Δεν βγήκε λευκός καπνός σήμερα στην ομάδα της Ρόδου και δεν πρόκειται να βγει από συνέλευση, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις!

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε, κατά τις πληροφορίες ο κ. Ντουρουτλής δεν έδωσε το παρόν κι έτσι η μοναδική περίπτωση που απομένει αφού τα 11.000 ευρώ δεν πληρώθηκαν προς την ΕΠΟ, είναι να βγει διοίκηση από το Ειρηνοδικείο που θα προχωρήσει στην επίλυση των προβλημάτων της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως στη συνέλευση το παρόν έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρόδου κ. Ζιώγος ο οποίος λαμβάνοντας τον λόγο επισήμανε πως “δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιος που να θέλει να αναλάβει την ομάδα και να σκέφτεται τα χρήματα για το ξεκίνημα”.

Ακόμη, από τη σημερινή συνέλευση συμπέρασμα βγαίνει πως την τύχη της ομάδας έχει στα χέρια της η Κακιά Σκάλα. Μάλιστα ακούστηκε πως ιδανική λύση είναι να γίνει ομάδα λαϊκής βάσης, γεγονός που σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους.

Πιθανώς με την κατάθεση αίτησης για να βγει διοίκηση από το Ειρηνοδικείο, να εμφανισθεί σχήμα που θα αναλάβει. Ο κινούμενος δραστήρια κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου δήλωσε στην σημερινή συνέλευση πως ως χτες είχε έτοιμο το δικό του σχήμα διοίκησης το οποίο όμως υπαναχώρησε. Κι επομένως την λύση αυτή δεν βλέπουν πια στη Ρόδο, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα κάνει τελικά ο κ. Ντουρουτλής μετά την προσφυγή στο Ειρηνοδικείο.