Αλαλούμ από τη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στο Ροδίνι, στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου και αλλού σήμερα από το πρωί.

Οι οδηγοί αυτοκινήτων ή δικύκλων, με κίνδυνο να προκληθούν τροχαία ατυχήματα από τα χαλασμένα φανάρια, επιχειρούσαν με ρίσκο να περάσουν από τα δύσκολα σημεία, καθώς η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Στο Ροδίνι οι ουρές ήταν το μεσημέρι ατελείωτες, κυρίως στο ρεύμα της καθόδου από την Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου προς την πόλη και τα αυτοκίνητα είχαν σχηματίσει κομβόι που έφτανε ως τη ΔΕΥΑΡ.

Αύριο κι άλλη ταλαιπωρία

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι λόγω εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Κοσκινού (8ο χλμ Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή στένωση του οδοστρώματος:

α) Την Παρασκευή 12-02-2021 κατά τις ώρες 08:30-17:00 στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις (προς Λίνδο και προς Ρόδο).

β) Το Σάββατο 13-02-2021 κατά τις ώρες 08:30-17:00 στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις (προς Λίνδο και προς Ρόδο).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τα εναπομείναντα τμήματα της ανωτέρω οδού.

 539 total views,  4 views today