“Είμαι καλά, παρών, μάχιμος και δικαιωμένος”, δήλωσε μιλώντας στον sky ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Χαράλαμπος Κόκκινος, αναφερόμενος στην πρόσφατη αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, για την υπόθεση των μετακινήσεων του στην “Ενεργειακή ΑΕ” της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Κόκκινος καυτηρίασε το γεγονός ότι υπάρχει απόλυτη σιωπή από τους ανθρώπους που προκάλεσαν αυτή τη σκευωρία εις βάρος του, αφού δεν του ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη. «Πολλοί θα περίμεναν να πανηγυρίζω. Όμως είμαι ψύχραιμος και επιφυλάσσομαι κατά παντός νόμιμου δικαιώματός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Χαριτολογώντας τόνισε ότι μετά την αθώωσή του σε μία υπόθεση σκευωρίας που τον ταλαιπώρησε όλο αυτό το διάστημα, με ψεύδη και συκοφαντίες από τους διώκτες του -πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη- είχε χρόνο να απολαύσει δύο ταινίες: “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” και “Ο χαρτοπαίκτης”.

“Υπάρχει απόλυτη σιωπή από τους ανθρώπους που προκάλεσαν αυτή τη σκευωρία. Αυτό που έζησα ήταν φοβερό και πρωτόγνωρο. Και μέχρι σήμερα δεν ακούσθηκε από τους διώκτες μου ούτε μία συγγνώμη. Βεβαίως αν είχα καταδικασθεί, θα μου είχαν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα και επαγγελματικά κλπ.”, υπογράμμισε ο κ. Κόκκινος.

Τέλος, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους δικηγόρους του κυρίου Θ. Μαντά, Σ. Αλεξανδρή και Κ. Κάππο, τον μάρτυρα υπεράσπισής του, παραολυμπιονίκη Θ. Μπαράκα- που παρότι ιδεολογικά είναι σε διαφορετικά “στρατόπεδα” τον στήριξε-, την οικογένεια του και τους φίλους του που στάθηκαν στο πλευρό του στη δοκιμασία που βίωσε, τον Σπύρο Μπενέτο για το υπόμνημα που έστειλε και τον Γιάννη Μαχαιρίδη για το e-mail που ως προς τη λειτουργία της Ενεργειακής και τέλος τον sky που του έδωσε πρώτος βήμα στην ενημέρωση.

 1,196 total views,  2 views today