Χ. Κόκκινος: “Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία”!

162

«Η Επέτειος  έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 σκορπά σε όλους μας εθνική υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα.

Αποτελεί τη  κρίσιμη καμπή στην πορεία του Ελληνισμού όπου η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία!  Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο,  η ελπίδα  παλεύει ενάντια και νικά  το φθαρμένο και την παρακμή !», υπογραμμίζει στο μήνυμα του για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος . Αναλυτικά αναφέρει τα εξης:

Στα  τετρακόσια ( 400) χρόνια σκλαβιάς η αγωνία για αποτινάξη του Τουρκικού ζυγού  μετατρέπεται σε αγώνες αυταπάρνησης και αυτοθυσίας.

Οι πολύχρονοι αγώνες θα φέρουν τη νίκη και  την  σύσταση του ελληνικού κράτους .

Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν για την ελευθερία μας.  Συγχρόνως με την Εθνική μας Επέτειο,  εορτάζουμε με σεμνότητα και κατάνυξη την  θρησκευτική  εορτή του   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!

Σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες  που θα διώξουν κάθε  “γκρίζο”  και ότι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια!

Είναι χρέος μας με ενότητα, επαγρύπνηση ,  διαρκή προσπάθεια να διαφυλαξουμε την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία , να εξαλείψουμε τα παρακμιακά φαινόμενα και να χαράξουμε ένα λαμπρο παρόν και μέλλον !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

– Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου

– Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.