Τη συμπαράστασή του στο Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ν.Αι. της Π.Ε. Δωδεκανήσου στην έγγραφη διαμαρτυρία για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε κτιριακά συγκροτήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Π.Ε. Δωδεκανήσου εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ουσιαστικά ο κ. Κόκκινος θυμίζει τη γνωστή παροιμία που αναφέρει τι συμβαίνει όταν κάποιος δεν δίνει τη δέουσα προσοχή στο … σπίτι του.

Αναλυτικότερα  η  απαράδεκτη εικόνα -σύμφωνα με την ανακοίνωση και την πραγματικότητα- «με φθαρμένα κουφώματα που μπάζουν νερά σε κάθε βροχή, σοβάδες που αποκολλούνται, σπασμένα τζάμια, ανθυγιεινό πάτωμα αμιάντου, ξεχαρβαλωμένες πρίζες, ανύπαρκτη θερμομόνωση, μη τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας», εκθέτει πολλαπλώς την ηγεσία της Π.Ν.Αι. στους άμεσους συνεργάτες της και στους πολίτες που επισκέπτονται τα γραφεία μας.

Θυμίζω ότι στο πρόσφατο παρελθόν ανέδειξα το θέμα και κατέθεσα καλόπιστες προτάσεις. Δυστυχώς εισέπραξα ειρωνικές απαντήσεις και αδιαφορία για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο διογκώθηκε!!!

Αν συνυπολογιστούν οι μεγάλες δαπάνες που πραγματοποιούνται για εξοπλισμό και καλλωπισμό γραφείων συγκεκριμένων στελεχών της ηγεσίας της Π.Ν.Αι. και τις επαναλαμβανόμενες αλλά και πρόσφατες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Χατζημάρκου για κατασκευή κτιρίων άλλων Υπηρεσιών (που δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το όψιμο ενδιαφέρον του…),  δημιουργούνται αισθήματα οργής και πρυτανεύει η φαυλότητα η αδιαφορία και η αλαζονεία.

Καλώ τους εργαζόμενους της Π.Ν.Αι. σε συνεργασία και τους ευχαριστώ για τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες που περιγράφουν και ισχύουν.

Συγχρόνως καλώ τον κ. περιφερειάρχη και τους άμεσους συνεργάτες του που έχουν αρμοδιότητες για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, να κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου μας και μετά να υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» στην κοινωνία που βλέπει, κρίνει και συγκρίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ακυβερνησία αλιευτικού σκάφους στην Κω

Οι παχυλές δαπάνες για προμήθειες κουρτινών κ.λπ. μόνο σε συγκεκριμένα γραφεία αλλά και αυτές για δημόσιες σχέσεις και για τη… «γαστρονομική περιφέρεια» λειτουργούν αρνητικά και απέχουν από τις εργασιακές ανάγκες των υπαλλήλων που κρατούν όρθια την Π.Ν.Αι.

 356 total views,  5 views today