Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε από τους πολίτες  κατά την ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης.

Να σημειωθεί πως η καφετέρια Roda στην οποία μίλησε ο κ. Υψηλάντης είχε γεμίσει ασφυκτικά  από κόσμο που ήθελε να ακούσει την ομιλία του και να ενημερωθεί για τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ελλάδα και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ο χώρος είχε γεμίσει τόσο που κάποιοι δεν κατάφεραν να εισέλθουν και άκουσαν την ομιλία από … έξω.

Το παρόν στην ομιλία του κ. Βασίλη Υψηλάντη, έδωσε ο νέος δήμαρχος Ρόδου κ.Αντώνης Καμπουράκης , ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ . Χαράλαμπος Κόκκινος, ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Χρύσης,  μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και πολίτες.

Ο κ.Βασίλης Υψηλάντης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ που στόχο έχει  τη στήριξη όλων των πολιτών με συγκεκριμένα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή. Μίλησε για τα νομοσχέδια που έχουν ετοιμαστεί και θα κατατεθούν άμεσα στη Βουλή για ψήφιση .

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην πορεία της παράταξης και τους αγώνες που δόθηκαν για την Ελλάδα, από τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Μίλησε όμως και για τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει θέσει ως στόχο την ευημερία όλων των πολιτών τη δημιουργία ανάπτυξης  και ευνοϊκού  περιβάλλοντος, για επενδύσεις που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αγώνα για να μπορέσει η χώρα να επιστρέψει στην κανονικότητα. Δώστε μας τη δύναμη να είμαστε κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου και να ξεκινήσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους», τόνισε μεταξύ  άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κρητικός για τον ένα χρόνο της δημοτικής αρχής: Διαχειριστές της καθημερινότητας

Αναφέρθηκε στους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ και δεσμεύθηκε να δώσει αγώνα, για την επαναφορά τους, ώστε να ανακουφιστούν πραγματικά οι πολίτες.

Ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε όμως και στην προηγούμενη θητεία του στο κοινοβούλιο και τις μάχες που έδωσε.

Μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας με το νέο δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον Περιφερειάρχη κ . Γιώργο Χατζημάρκο .

«Ήρθε η ώρα η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα να γυρίσουν σελίδα», υπογράμμισε.

 

 

 148 total views,  2 views today