Δυνατή και ξεκάθαρη εντολή για να συνεχίσει να παλεύει για τα δικαιώματα των Δωδεκανησίων ζήτησε με την ομιλία που πραγματοποίησε στη Ρόδο ο Τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο κ.Κόνσολας  ζήτησε από το πολυπληθές ακροατήριο που είχε κατακλύσει την οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Μανδράκι ανανέωση της εμπιστοσύνης , για να συνεχίσει να παλεύει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί στο δρόμο δεν ήταν αρκετά. Έτσι αρκετοί παρακολούθησαν όρθιοι την ομιλία του κ. Κόνσολα που δεν έπαψε να τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια .

«Η δύναμη μου είστε όλοι εσείς που με στηρίζετε. Την αγάπη σας μου τη δείξατε και το 2015 όταν με εκλέξατε πρώτο βουλευτή Δωδεκανήσου. Δεν ξεχνώ», είπε ο κ.Κόνσολας.

Το παρόν στην ομιλία του έδωσαν ο νέος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμωνας Ζαννετίδης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ Χ. Κόκκινος  δημοτικοί περιφερειακοί σύμβουλοι επιχειρηματίες γιατροί δικηγόροι ακόμη και άνθρωποι που προέρχονταν από άλλους πολιτικούς χώρους. ΄

Ο κ. Κόνσολας  αναφέρθηκε στους αγώνες που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια. Μίλησε για το πρόγραμμα της ΝΔ που απευθύνεται σε όλους δίνοντας απαντήσεις σε εκείνους που  θέλουν να διαδίδουν ότι αφορά λίγους.  Έστειλε μηνύματα σε εκείνους που αντιλαμβάνονται διαφορετικά την εξωτερική πολιτική και εκφράζονται με τρόπο τελικά δεν ωφελεί την Ελλάδα και δίνει πόντους  σε κράτη που επιβουλεύονται τη χώρα.

«Η  παρουσία σας εδώ δείχνει πως η φωνή της Δωδεκανήσου  θα είναι πιο δυνατή την επόμενη ημέρα.  Όλα αυτά τα χρόνια δεν στηρίχθηκα σε μηχανισμούς πέρα από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδεκανησου. Είμαστε μαζί στα μικρά  και στα μεγάλα . Θα είμαστε και  μετά τις 7 Ιουλίου . Η ώρα της νίκης και της δικαίωσης είναι εδώ , με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», τόνισε ο κ.Κόνσολας.

Ο τομέαρχης της ΝΔ τόνισε πως η ΝΔ έρχεται να ενώσει δυνάμεις χωρίς διχαστικά διλήματα.

«Εσείς οδηγήσατε τον κ. Τσίπρα σε εκλογές χάρη στη δύναμη που δώσατε στη ΝΔ στις ευρωεκλογές. Τελείωσαν οι εκλογές της ΤΑ. Ας αφήσουμε τα πάθη τις μικροψυχίες . Εμείς ερχόμαστε να ενώσουμε τους Έλληνες που έχουν γονατίσει από την υπερφορολόγηση και να τους δώσουμε ελπίδα. Ερχόμαστε να δημιουργήσουμε νέες δουλειές για όλους και για τους νέους.Ερχόμαστε για να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας», είπε και πρόσθεσε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ.

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Αποκτά αυτοπεποίθηση. Κοιτάμε μόνο μπροστά λέγοντας μόνο την  αλήθεια. Ανοίγουμε δρόμο για να φτιάξουμε τη δημιουργική Ελλάδα. Οδηγήσατε τον κ. Τσίπρα σε κατάρρευση. Στην ουσία δεν ήξερε τι να κάνει την εντολή που του έδωσαν οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές. Ίσως  γιατί ήταν μια εντολή που στηρίχθηκε στο ψέμα. Την πήρε με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αποδεικνύεται τώρα ότι δεν ξέρει και να χάνει τις εκλογές. Μέχρι και τώρα συνεχίζει τα διχαστικά διλήμματα», τόνισε ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ.

Ο κ. Κόνσολας κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθεστωτικές νοοτροπίες με αφορμή τις αλλαγές στην ηγεσία της δικαιοσύνης.

«  Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τα ψέματα και τις αφηγήσεις του κ.Τσίπρα. Τα τελευταία χρόνια περίσσεψα ο λαϊκισμός η οργή  . Αναδείχτηκαν αυτοί που έλεγαν ότι θα καταργήσουν τα μνημόνια και έφεραν νέα χειρότερα. Τώρα πρέπει να τραβήξουμε κόκκινη γραμμή στο παρελθόν. Εμείς όμως είμαστε εδώ για το μέλλον και για να πούμε ότι ο λαϊκισμός και τα ψέματα τελείωσαν», είπε.

Αναφορά έκανε στο έργο που έκανε ως Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα καταγράφοντας προβλήματα σε προορισμούς  ιεραρχώντας ανάγκες σε ένα από τους πιο νευραλγικούς τομείς της οικονομίας .

«Διαμορφώσαμε πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα που περιλαμβάνει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών , την εισαγωγή του κατώτατου φορολογικού συντελεστή στο 9% για τα φυσικά πρόσωπα και τους επαγγελματίες του τουρισμού για ετήσιο εισόδημα 9000 . Αύξηση αφορόλογητου κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί. Θα μειώσουμε το ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Ένταξη προϊόντων και υπηρεσιών της εστίασης στο 13%. Σταδιακή μείωση του ΦΠΑ στο 11% για όλο το τουριστικό πακέτο. Έτσι θα ανταγωνιστούμε άλλους προορισμούς που έχουν περάσει μπροστά. Επιδιώκουμε νέο χωροταξικό για τον τουρισμό και ειδικά στα νησιά. Εμείς δεν δαιμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα. Θα την στηρίξουμε», είπε ο κ. Κόνσολας που τόνισε πως στόχος είναι να υπάρχει νέος αναπτυξιακός νόμος που θα λειτουργήσει πραγματικά και θα ωφελήσει και την περιοχή μας και θα ενισχύσει τον τουρισμό την μεταποίηση και άλλους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Αδίστακτοι εκβιάζοντας προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα

Ο κ.Κόνσολας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση  γιατί προχώρησε στο τέλος σχεδόν της θητείας την επένδυση στο Γκολφ Αφάντου.

«Αυτοί δεν πιστεύουν σε καμία προοπτική του τόπου. Πείτε μου ποια επένδυση έγινε στον τόπο μας; Αυτά θα τα αλλάξουμε από την επόμενη ημέρα.  Η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις. Είναι ήδη έτοιμα οκτώ νομοσχέδια που θα βάλουν την κρατική μηχανή μπροστά σε ένα δύσκολο  καλοκαίρι. Δεν φοβόμαστε τη δουλειά γιατί θέλουμε η χώρα μας να πάει μπροστά. Τα νομοσχέδια αφορούν την αυτοδιοίκηση με την αλλαγή του Καλλικράτη , την ασφάλεια των πολιτών και άλλους τομείς. Η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση και θα είναι η καλύτερη. Η ΝΔ είναι ενωμένη. Δείτε στη συγκέντρωση εκπροσωπούνται  όλες οι τάσεις. Η ΝΔ είναι  μια και ενωμένη», τόνισε.

Επίσης ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ τόνισε πως στις 7 Ιουλίου καμία ψήφος δεν θα πρέπει να πάει χαμένη.

Δεν πρέπει να μείνουν οι  πολίτες στον καναπέ. Στις ευρωεκλογές  πετύχαμε μια  μεγάλη νίκη. Τώρα με την ψήφο σας θα σφραγίσετε την εκκίνηση για πολιτική αλλαγή για καινοτομία . Καμία ψήφος στα κόμματα τπου περιθωρίου και των άκρων . Η επιλογή είναι μια και μοναδική. Ψήφος στην αυτοδύναμη Ελλάδα.  Η ΝΔ εγγυάται όχι μόνο την ανανέωση της χώρας αλλά και των Ελλήνων. Για μας υπάρχουν μόνο οι Ελληνες» τόνισε.

Ο κ. Κόνσολας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις θέσεις που εκφράζονται για ελληνοτουρκικά , αλλά και για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν ξεχνώ αυτό που ειπώθηκε για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών και στο Αιγαίο. Έχουν ξεφύγει από τα όρια. Με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν παίζουμε . Η Ελλάδα έχει και  σύνορα και χωρικά ύδατα και είναι αδιαπραγμάτευτα . Επιπλέον η χώρα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη. », είπε ο κ. Κόνσολας  και πρόσθεσε πως στις προτεραιότητες είναι η διόρθωση των αρνητικών συνεπειών της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ.Κόνσολας αναφέρθηκε σε όσα μπορούν να γίνουν στον τουρισμό με αναπτυξιακές πολιτικές όπως αναφέρω κατά την παρουσία του στη Ρόδο ο αρχηγός της ΝΔ.

Ξεκάθαρος ήταν ο κ. Κόνσολας και για τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ. Τόνισε πως στόχος για τη ΝΔ είναι η επαναφορά του ειδικού καθεστώτος.

« Στηρίξαμε τη χώρα στα δύσκολα για να μείνει όρθια. Η πολιτεία τώρα οφείλει να δώσει αυτό που πρέπει στα νησιά. Οι μειωμένοι συντελεστές του ΦΠΑ δεν είναι χαμένη υπόθεση», τόνισε .

Το πρόγραμμα της ΝΔ όπως είπε ο κ.Κόνσολας  είναι στοχευμένο και για την υγεία και για την Παιδεία και για όλους τους νευραλγικούς τομείς.

«Η χώρα πρέπει να γίνει κέντρο κατάρτισης και στον τουρισμό», είπε ο κ. Κόνσολας αναφέροντας και τα τραγικά λάθη που έκανε στο συγκεκριμένο τομέα η κυβέρνηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Nw3nFDftQrGajY8c1dQ
ZIiIFq60SKO%GHqWgw1sSA
67uu6GiWTxOAmjysGXCSSA
2uXzvEZJRaWweugmsGQIjg
jUu%GW9aQtuttHMd+4xcVA
3rmhc9z4TrqngNBKKe2daQ
xtNx2lYAQmOjb9sNhGVKtA
20190703_205812

Δεν πρόδωσα ποτέ την παράταξη και τις αρχές μου

«Σας ζητώ να μου δώσετε ξανά δύναμη να παλέψω και να κάνω πράξη  αυτά που  πρέπει. Τόσα χρόνια  έδωσα μάχες μέσα και έξω από τη Βουλή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Γιατί εσείς μου δώσατε δύναμη και μεγάλη ενέργεια για αγώνες . Χάρη σε σας αναδείχθηκα στους πιο δραστήριους βουλευτές. Προσπάθησα να τιμήσω την εντολή σας. Ζητώ και πάλι τη δική σας αρωγή να με κάνετε πιο αποτελεσματικό ακόμη. Να  με κάνετε πιο δυνατό. Την Κυριακή 7 Ιουλίου ζητώ ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης.  Στην πολιτική δεν είναι όλα κτύπημα στην πλάτη είναι και συναίσθημα . Για  μένα το συναίσθημα είναι πάνω από όλα. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου. Μόνο σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους.  Χωρίς ταμπέλες. Είστε εδώ σήμερα όλοι εσείς  που με στηρίξατε από την πρώτη στιγμή . Την επόμενη μέρα η  Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο αλλά και ανθρώπους που θα το υποστηρίξουν. Ανθρώπους με θέληση. Διεκδικώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Η δική μου δύναμη είστε εσείς . Δεν πρόδωσα ποτέ την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν έκανα εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες μου. Δεν πρόδωσα ποτέ την παράταξη. Δεσμεύομαι να συνεχίσω με το ίδιο πάθος τις ίδιες αρχές και αξίες. Σας κοιτάζω όπως πάντα. Την Κυριακή δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Αλλά η ευθύνη. Η ψήφος στη ΝΔ. Πάμε μαζί για τα Δωδεκάνησα . Πάμε για μια άλλη Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Κόνσολας

 

 192 total views,  2 views today