ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου :  Ψήφιση της τροπολογίας για την επαναφορά  των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και όχι άλλες   υπομνήσεις τύπου Γιάννη Παππά και στάχτη στα μάτια των πολιτών.

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέρα25 Δωδεκανήσου.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει αύριο στη Βουλή η τροπολογία που κατατέθηκε από το ΜέΡΑ 25,  στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο των εργαζομένων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Ήρθε η ώρα για  τους βουλευτές του νομού να τιμήσουν τους Δωδεκανήσιους, δίνοντας μάχη για  την επαναφορά του ειδικού καθεστώτος. Όλοι και ειδικά ο κ. Γιάννης Παππάς που με επικοινωνιακές τακτικές δελτία τύπου και ανακοινώσεις,  θέλει να δείχνει ότι  κόπτεται για  να επανέλθουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ.  Αφού επιθυμεί τόσο να επανέλθει το μέτρο που ήταν ανάσα για τους νησιώτες γιατί δεν ψήφισε τις προηγούμενες δύο τροπολογίες που το ΜέΡΑ 25 κατέθεσε στη Βουλή ; Γιατί δεν υπερασπίστηκε το μέτρο μέσα στο κοινοβούλιο;   Δεν ήταν μεν βουλευτής το 2015 αλλά  και δεν διαχώρισε τη θέση του όταν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΑΝΕΛ ψήφισαν την κατάργηση των  μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα πλαίσια εφαρμογής του τρίτου μνημονίου.

Η ώρα  συζήτησης της τροπολογίας αύριο είναι ώρα ευθύνης για όλους τους βουλευτές.  Τώρα είναι η ώρα επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών. Τώρα που οι νησιώτες, έχουν ανάγκη την στήριξη της πολιτείας εμπράκτως. Δεν  έχουν ανάγκη από μέτρα που απλώς μεταθέτουν … την αγωνία τους μήνες μετά. Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από ασπιρίνες, που  θα λύσουν προσωρινά τα  προβλήματα του αλλά από μέτρα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του.

 

 

Αύριο είναι η ώρα που οι βουλευτές του νομού, πρέπει να ανταποδώσουν στους νησιώτες την εκτίμηση  και την υποστήριξη τους.

Η ψήφιση της τροπολογίας  και η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του  ΦΠΑ, θα  δώσει άλλη προοπτική στα νησιά τους κατοίκους τους. Και κυρίως θα δώσει αυτό που έχασαν  με τα μέτρα περιορισμού διάδοσης της πανδημίας και τα συνεχόμενα Lockdown. Την ελπίδα για την επιβίωση επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Ας κάνουν όλοι το  καθήκον τους αύριο  στηρίζοντας  τους νησιώτες που τους επέλεξαν και τους έδωσαν θέση και φωνή στο κοινοβούλιο.

Ψήφιση  της τροπολογίας και όχι άλλες δηλώσεις- στάχτη στα μάτια των πολιτών

 249 total views,  2 views today