Όλα τα έχουν οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από καυγάδες και εντάσεις μέχρι και σκισίματα ψηφοδελτίων.

Εντάσεις κατήγγειλε μιλώντας στον Sky ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης από τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου. Έκανε λόγο για εντάσεις καυγάδες για ψηφοδέλτια που σκίζονταν μεταξύ συνυποψηφίων και όχι μόνο. Σκίστικαν και ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων.

Μιλώντας στον Sky  ο κ. Γιώργος Πόκκιας αποκάλυψε πως υπάρχει υποψήφιος που θέλησε να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία μπαίνοντας από το παραβάν εκεί που ψήφιζε πολίτης!

Το αποτέλεσμα ήταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος να καλέσει την αστυνομία και ο υποψήφιος να καταζητείται από την αστυνομία.

“Καταζητούνται από την Αστυνομία για τραμπουκισμούς.Συγκεκριμένος υποψήφιος ξεπέρασε τα όρια. Προσπάθησε να μπει από το παραβάν να επηρεάσει υποψήφιο. Αποτέλεσμα ήταν να καλέσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος την αστυνομία . Είναι μια εκλογική διαδικασία. Δεν έγινε σημαντικός διάλογος αλλά ένα  απίστευτο αλισβερίσι που προσβάλει τους πολίτες”, τόνισε ο κ. Πόκκιας.

Σε ότι αφορά τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τις ευρωεκλογές ο κ. Πόκκιας τόνισε πως και το Κϊνημα Αλλαγής δεν έπιασε το στόχο .

«Και το ΚΙΝΑΛ δεν έπιασε το στόχο που ήταν το διψήφιο νούμερο. Φαίνονται κάποια στοιχεία αλλά ενισχύθηκε ο διπολισμός πρέπει να αναλυθεί. Και ο Κοσμάς μερικές φορές είναι το άκρων. Υπάρχουν κάποια μηνύματα που θα πρέπει να διαβαστούν καλά και θα πρέπει να προβληματίσει τα κόμματα. Όλα δείχνουν πως θα έχουμε επτά αντιπροσώπους στο ευρωκοινοβούλιο», δήλωσε μιλώντας στον Sky ο κ. Γιώργος Πόκκιας.

 136 total views,  4 views today