Δεν εγκρίθηκαν από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας τα θέματα που αφορούν τον τουρισμό στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα.

Όπως εξήγησαν στο skyrodos.gr τόσο ο κ. Τ. Μακρυωνίτης όσο και ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας δεν εγκρίνει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό γιατί δεν της δόθηκε η ευκαιρία συμμετοχής στο σχεδιασμό των δράσεων. Αυτό θα ήταν εφικτό αν υφίστατο η επιτροπή τουρισμού. ¨Όμως επιτροπή τουρισμού δεν υπάρχει.

«Εφόσον δεν υπάρχει η επιτροπή τουρισμού και δεν μπορούμε να μετέχουμε στο σχεδιασμό για την προβολή δεν εγκρίνουμε τα θέματα που έρχονται προς ψήφιση», ανέφερε ο κ. Τα Μακρυωνίτης.

« Ψήφισα παρών στη συνεδρίαση. Εύχομαι καλή επιτυχία στην περιφερειακή αρχή στην προσπάθεια για την προβολή. Δεν πανηγυρίζω όμως για αυτή γιατί δεν αφορά όλους τους φορείς του τουρισμού στη Ρόδο και τα άλλα νησιά», είπε ο κ. Κουνάκης.

Οι τοποθετήσεις των δύο μελών της Οικονομικής Επιτροπής όμως προκάλεσαν δυσφορία στον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο που είναι ο πρόεδρος του οργάνου και απάντησε αναλόγως.

 124 total views,  2 views today