Connect with us

BREAKING NEWS

Με τον Γιώργο Παπανδρέου θα αναμετρηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης την άλλη Κυριακή

Ευρύ προβάδισμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 69,13% περίπου της Επικράτειας. Στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά, με σχεδόν 38%, ενώ μάχη στήθος με στήθος δίνουν Παπανδρέου – Λοβέρδος για να μπουν απέναντί του την δεύτερη Κυριακή με διαφορά λιγότερες από 3.500 ψήφους πανελλαδικά

Ετσι, με ενσωματωμένο το 69,13% των ψήφων (το 76,58% των εκλογικών κέντρων) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά με 37,44% (68.902 ψήφοι).

Ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,71% (50.999) και ο Α. Λοβέρδος με 25,58% (47.084).

Έπονται οι Παύλος Χρηστίδης με 3,27% (6.019), Χάρης Καστανίδης με 3,23% (5.943), και ο Π. Γερουλάνος με 2,77% (5.092).

Από τα νησιά ελήφθησαν τα εξής αποτελέσματα:

Αστυπάλαια

Ανδρουλάκης Νίκος  44 ψήφους

Λοβέρδος Ανδρέας   16 ψήφους

Παπανδρέου Γιώργος  6 ψήφοι

Καστανίδης Χάρης  2 ψήφοι

Χρηστίδης Παύλος  1 ψήφος

Τήλος

Παπανδρέου  Γιώργος 57 ψήφοι

Ανδρουλάκης Νίκος  22 ψήφοι

Λοβέρδος Ανδρέας  7 ψήφοι

Γερουλάνος Παύλο ς 1 ψήφος

Καστανίδης Χάρης 1 ψήφος

Χάλκη

Ανδρουλάκης Νίκος  27 ψήφοι

Παπανδρέου Γιώργος  27 ψήφοι

Λοβέρδος  Ανδρέας  6 ψήφοι

Γερουλάνος  Παύλος  1 ψήφος

Κάσος 

Ανδρουλάκης Νίκος 120 ψήφοι

Παπανδρέου Γιώργος  24 ψήφοι

Λοβέρδος  Ανδρέας  14 ψήφοι

Γερουλάνος Παύλος  11 ψήφοι

Κάλυμνος

Ψήφισαν 250

Έγκυρα: 249

Α.Λοβέρδος:129

Ν.Ανδρουλάκης:59

Γ.Παπανδρέου: 48

Π.Χρηστίδης:7

Χ.Καστανίδης:6

Π.Γερουλάνος:0

Κως 

Ανδρουλάκης Νίκος 494

Γερουλάνος Παύλος 20

Καστανίδης Χαρης   5

Λοβέρδος Ανδρέας 216

Παπανδρέου Γιώργος 188

Χρηστίδης Παύλος 35

 

Αρχάγγελος Ρόδος 

Ανδρουλάκης Νίκος 125 ψήφοι

Γερουλάνος Παύλος 3 ψήφοι

Καστανίδης Χαρης   4

Λοβέρδος Ανδρέας 47 ψήφοι

Παπανδρέου Γιώργος 58 ψήφοι

Χρηστίδης Παύλος 3 ψήφοι

Κρεμαστή Ρόδος 

Ανδρουλάκης Νίκος 140

Γερουλάνος Παύλος  6

Καστανίδης  Χαρης  5

Λοβέρδος Ανδρέας 77

Παπανδρέου Γιώργος 67

Χρηστίδης Παύλος  23

Ιαλυσός Ρόδος

Ανδρουλάκης Νίκος  58

Γερουλάνος Παύλος  7

Καστανίδης  Χαρης  1

Λοβέρδος Ανδρέας 89

Παπανδρέου Γιώργος  49

Χρηστίδης Παύλος  11

Έμπωνα Ρόδος 

Ανδρουλάκης Νίκος  40

Γερουλάνος Παύλος

Καστανίδης  Χαρης

Λοβέρδος Ανδρέας 16

Παπανδρέου Γιώργος  24

Χρηστίδης Παύλος  1

Γεννάδι Ρόδος 

Ανδρουλάκης Νίκος   56

Γερουλάνος Παύλος 3

Καστανίδης  Χαρης 1

Λοβέρδος Ανδρέας 142

Παπανδρέου Γιώργος  66

Χρηστίδης Παύλος  5

Πόλη Ρόδου

Ανδρουλάκης Νίκος   977

Γερουλάνος Παύλος 54

Καστανίδης  Χαρης 26

Λοβέρδος Ανδρέας 820

Παπανδρέου Γιώργος  707

Χρηστίδης Παύλος  90

Στη Λέρο πρώτος ο Ανδρουλάκης με 45 ψήφους, ακολουθούν Λοβέρδος με 38, Παπανδρέου με 32 και Χρηστίδης με 33 ψήφους.

Στην Πάτμο προηγείται με 58 ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος, ακολουθεί με 24 ο Νίκος Ανδρουλάκης και έπεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 22.

Στη Σύμη  σημαντικά προηγείται ο Ανδρουλάκης με 202 ψήφους, ακολουθούν με 117 Παπανδρέου και 38 Λοβέρδος.

Ρεκόρ το ενδιαφέρον των πολιτών 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον και η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες του Κινήματος Αλλαγής  για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στις 5.50 το απόγευμα είχαν ήδη ψηφίσει πάνω από 222.000 πολίτες, «σπάζοντας» το φράγμα των εκλογών του 2017, όταν ο τελικός αριθμός των ψηφοφόρων είχε φθάσει στις 211.191. Τώρα ο αριθμός έφθασε τα 258.00 άτομα !

Η ΕΔΕΚΑΠ – η αρμόδια επιτροπή για τις εκλογές – αποφάσισε την παράταση της διαδικασίας για μια ώρα μετά την αθρόα προσέλευση.

Για την ακρίβεια, 222.000 είχαν ψηφίσει στις 5.50 το απόγευμα στην Ελλάδα και 2.000 στο εξωτερικό, με την συμμετοχή να φθάνει τις 224.000.

Εξάλλου, ήδη η πλευρά Παπανδρέου είχε καταθέσει αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας, με την πλευρά Λοβέρδου να δηλώνει σύμφωνη, υπενθυμίζοντας ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ζητήσει να στηθούν περισσότερες κάλπες ανά την επικράτεια, ακριβώς επειδή ανέμενε μεγάλη προσέλευση.

Θετική ήταν και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι είναι αυτονόητη η παράταση σε περίπτωση που χρειαστεί.

Υπολογίζεται να κλείσουν οι κάλπες στις 8 το βράδυ (κανονικά, θα έκλειναν στις 7 το απόγευμα).

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΔΕΚΑΠ, από τις 11 και μετά, ο ρυθμός έφτασε τους 500 ψηφοφόρους ανά λεπτό, ενώ έπεσε στους 430 ανά λεπτό μόνον αργά το μεσημέρι.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης συμμετοχής είναι το γεγονός ότι στις 14.20 είχαν ψηφίσει 150.000 άνθρωποι, ενώ την ίδια ώρα, στην εκλογή του 2017, είχαν ψηφίσει 109.000 πολίτες.

Νικητιάδης: Το ενδιαφέρον του κόσμου εκδηλώθηκε και εμπράκτως 

«Το τεράστιο ενδιαφέρον του τελευταίου διαστήματος  εκδηλώθηκε  και   εμπράκτως  με τη σημερινή συμμέτοχη.  Αναμένουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο τέως  υφυπουργός Τουρισμού και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Νικητιάδης

ΕΔΕΚΑΠ: Λόγω αυξημένης συμμετοχής & προσέλευσης ψηφοφόρων, όπου υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων θα φωτοτυπούνται αντίγραφα των ψηφοδελτίων, τα οποία θα σφραγίζονται και θα μονογράφονται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής. -> pic.twitter.com/wKGfHq2aWH

— Κίνημα Αλλαγής (@kinimallagis) December 5, 2021

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε εκείνη του 2017 και, μάλιστα, από τις 5 το απόγευμα, ενώ τόνισε πως η εκλογική διαδικασία «στέλνει μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών».

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε εκείνη του 2017 και, μάλιστα, από τις 5 το απόγευμα, ενώ τόνισε πως η εκλογική διαδικασία «στέλνει μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών».

Η διαδικασία των εκλογών  στη Ρόδο σήμερα 

Oμαλά εξελίχθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Οι  κάλπες και στη Ρόδο όπως και στην  υπόλοιπη Ελλάδα άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00.

Την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής διεκδικούν οι Γιώργος Παπανδρέου, ΑνδρέαςΛοβέρδος , Παύλος Γερουλανος Χάρης  Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ροή των ψηφοφόρων είναι σταθερή και συνεής όπως τονίστηκε στο skyrodos.gr .

Nα σημειωθεί πως κάλπες στήθηκαν στην αίθουσα του Ροδινιού  και σε όλες  σχεδόν τις δημοτικές ενότητες του νησιού.

Στην Κω ψήφισε ο Γιώργος Νικητιάδης

Στο νησί του Ιπποκράτη ψήφισε ο κ. Γιώργος Νικητιάδης και όπως τόνισε για το δεύτερο γύρο θα ψηφίσει στη Ρόδο. Με την επίσκεψη του στα εκλογικά κέντρα διαπίστωσε όπως τόνισε και συμμετοχή του κόσμου αλλά το κυριότερο και ενθουσιασμό.

Δήλωσε στο skyrodos.gr  τα ακόλουθα:

“Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για το κόμμα μας. Βγήκε ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ μετά την κακοκαιρία που είδαμε τις τελευταίες ημέρες προκειμένου οι πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία .Πιστεύω ότι η προσέλευση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εκτιμώ πως θα πλησιάσει για να μην πω ότι θα ξεπεράσει τις 200.000 άτομα. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα  πως το κόμμα μας είναι ένας πολύ ζωντανός οργανισμός.Είναι ένα πολιτικό κίνημα που αποτελεί αναγκαιότητα για την πατρίδα και το δείχνει ο λαός με την προσέλευση του σήμερα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ψήφισαν 44.000  άτομα. Νομίζω πως μετά τις εκλογές και της δεύτερης Κυριακής η ενότητα θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία μας και θα μας οδηγήσει πολύ γρήγορα  στη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο να φθάσουμε σε μια διακυβέρνηση προοδευτική που θα  εχει ως πόλο άξονα και βάση το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής”.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί η παρουσία του κόσμου δείχνει ότι η σημερινή  ημέρα είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να ξαναβρίσκει κανείς παλιούς φίλους συναγωνιστές και συντρόφους. Νομίζω πως θα είναι μια πάρα πολύ ωραία ημέρα και για την Ελλάδα»

YouTube player

Ο Γραμματέας της ΝΕ  Νίκος Τρίπης

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε :

«Ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία που εξελίσσεται σε μια γιορτή της Δημοκρατίας. Σε όλη την Ελλάδα η λειτουργία των εκλογικών κέντρων  είναι κανονική και  κάποια μικροπροβλήματα λύθηκαν  άμεσα .Η προσέλευση είναι μεγάλη . Ο κόσμος  μας στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την επόμενη ημέρα. Ενωμένοι πάντα με τις αξίες και τις αρχές μας να πάμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει και της αξίζει».

YouTube player

Η Τομεαρχης Νησιωτικότητας Ελευθερία Φτακλάκη

Για γιορτή της δημοκρατίας έκανε λόγο η κ. Φτακλάκη και με δηλώσεις της τόνισε:

«Γιορτή της Δημοκρατίας σήμερα . Η συμμετοχή είναι μεγάλη και στην Ελλάδα  αλλά και στις τάξεις των  ομογενών. Αυτό είναι ένα δείγμα για το κλίμα που διακατέχει το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ. Την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Με την ευχή για μια ισχυρή νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα στην ευρύτερη σοσιαλδημοκρατία της Ελλάδας».

YouTube player

Η εικόνα στον Έμπωνα

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία και στον Έμπωνα. Η ροή των ψηφοφόρων είναι διαρκής

Η ψηφοφορία στα Αφάντου

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία και στα Αφάντου.

 

Μεγάλη συμμετοχή στην Κρεμαστή 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές και στην Κρεμαστή. Όπως τονίστηκε έως το μεσημέρι ψήφισαν όσοι και το 2017.

Ηχογραφημένες δηλώσεις και βίντεο Μανώλης Παπάζογλου

Τι γίνεται στην Αθήνα 

«Αυτή τη φορά θα έρθουν να ψηφίσουν πολλοί νέοι άνθρωποι στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – δεν φαντάζεστε πόσοι θα είναι. Ένα μεγάλο δυναμικό νεολαίας θα εμφανιστεί και θα το δείτε στην κάλπη» τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ, αναφερόμενος στις εκλογές που διεξάγονται σήμερα για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προέβη στην εκτίμηση ότι αυτοί που θα πάνε σήμερα στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής θα είναι περισσότεροι από 200 χιλιάδες.

«Η ανανέωση είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται μαζικά» ανέφερε, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιον υπογράμμισε ότι «είμαι θιασώτης αυτής της προσπάθειας, γιατί οι εποχές αλλάζουν και η νέα γενιά πρέπει να έρχεται στο προσκήνιο».

Παραλλήλισε, μάλιστα, τη σημερινή συγκυρία με το 1974, όταν «εμείς ήμασταν νέοι και οι νέοι άνθρωποι έφτιαξαν το πολιτικό σύστημα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε επίσης ότι «Το θέμα είναι ότι ξεκινά μια νέα εποχή και οι νέες γενιές πρέπει να βγουν μπροστά και το ΠΑΣΟΚ έχει και τη δυνατότητα και τα στελέχη και την εμπειρία και τις προγραμματικές επεξεργασίες, που έγιναν με τη Φώφη Γεννηματά, και όλη την υποδομή και τη βάση για να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κόμμα».

Σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στου ΚΙΝΑΛ, ο Κώστας Σκανδαλίδης σημείωσε πως θεωρεί παράταιρο να ψηφίζουν στελέχη άλλων κομμάτων για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι «δεν μπορεί να ψηφίζει υπουργός της ΝΔ σε εκλογές του ΚΙΝΑΛ».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος 

Πρώτος υποψήφιος που πήγε να ψηφίσει το πρωί  ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος Ο ίδιος κάνοντας το σήμα της νίκης έβαλε τον κλειστό φάκελο στην κάλπη, ενώ στη συνέχεια δήλωσε. «Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε την Δημοκρατική Παράταξη ψηλά. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο και τους καλώ να συμμετάσχουν στη δημοκρατική μας γιορτή. Είναι η ώρα να πάμε το ΠΑΣΟΚ μπροστά και την Ελλάδα ψηλά».

Ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο παλαιό δημαρχείο Ταύρου στην Πειραιώς έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου συνόδευσε μάλιστα την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία ψήφισε πρώτη.

Στη συνέχεια αφού ψήφισε και ο ίδιος δήλωσε τα εξής στους δημοσιογράφους:

«Είναι πράγματι μία γιορτή δημοκρατίας σήμερα. Πρώτα απ΄όλα μεγαλώνουμε την παράταξη, την κάνουμε ισχυρή. Δίνουμε ελπίδα που με πυξίδα τις αξίες μας και τι αρχές μας θα δώσουμε και προοδευτικές λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού. Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές για την πολύ σημαντική δουλειά τους και την αφοσίωση στη δημοκρατική διαδικασία που μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία για το αύριο», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Παύλος Γερουλάνος

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Ακαδημίας, ψήφισε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος αφού πέταξε τον φάκελο στην κάλπη δήλωσε τα εξής:

«Καλή μέρα σήμερα. Ο κόσμος είναι στις κάλπες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και γι’ αυτό η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε δείχνει πως το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει και γι΄αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε ότι έχουμε καταφέρει αυτό τον καιρό. Θέλω να πω στους πολίτες που μας ακούν σήμερα, να πάνε να ψηφίσουν. Η αλλαγή είσαι εσύ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου. Δήλωσε τα ακόλουθα:

ΝΑ: Καλώ τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας μας να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μας. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή, για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον. Πιστεύω ότι είναι καλό για τη δημοκρατία μας, η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας, ως δύναμη ρεαλισμού, να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας ευχαριστώ.

Δημοσιογράφος: Σήμερα βλέπουμε πολύ κόσμο κ. Ανδρουλάκη, ποιο είναι το μήνυμα που παίρνετε;

ΝΑ: Είναι μεγάλη μου τιμή που εδώ από τη γενέτειρά μου την Κρήτη, υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον, είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών και πιστεύω ότι αυτή η μαζική συμμετοχή είναι και η μεγάλη πολιτική “προίκα” της παράταξης για την επόμενη μέρα και η σφραγίδα της ενότητας. Μιας ενότητας που έχουμε πάρα πολύ ανάγκη, μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά.

 

 

Φωτογραφίες για τη ψηφοφορία στην Αθήνα in.gr 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sky | ΑΚΟΥΣΤΕ 24.7

sky

By: skyrodos

sky | ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Ο σταθμός που λειτουργεί από το 1992. Ο πρώτος ενημερωτικός ραδιοσταθμός στο Αιγαίο και ο πρώτος που καθιέρωσε το ενημερωτικό site, που λειτουργεί παράλληλα με τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο sky αδιάλειπτα λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 . Copyright © RADIOTOYRISTIKI SA

Connect

Στο site αυτό χρησιμοποιούμε εργαλεία που αποθηκεύουν μικρά αρχεία (cookies) στον υπολογιστή σας. Τα cookies κάνουν το site αυτό να “τρέχει” χωρίς προβλήματα και να δημιουργεί cookies πλοήγησης (statistics cookies). Για καλύτερες υπηρεσίες, πατήστε ΑΠΟΔΟΧΗ.