1.504 υποψήφιοι από τα Δωδεκάνησα θα ριχτούν φέτος στη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων όταν αυτές γίνουν, σε 32 εξεταστικά κέντρα του νομού, όπως δήλωσε σήμερα στον sky ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, αφού χθες έληξε και η σχετική προθεσμία αιτήσεων για τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις.

Ανακοινώθηκε η ύλη των εξεταστέων μαθημάτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη τη γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από τις 11 Μαρτίου, το υπουργείο Παιδείας προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, η ύλη είναι σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων, δήλωσε στον sky ο προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

 343 total views,  2 views today