Διευρυμένη προσφορά προγραμμάτων διακοπών

95

Διευρυμένη προσφορά προγραμμάτων διακοπών στην Ελλάδα προσφέρει για το 2024 ο τουρ οπερέιτορ Alltours. Το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων έχει επεκταθεί ανάλογα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για προσφορές all-inclusive για οικογένειες.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε στην προσφορά του το προσφάτως ανακαινισμένο Irene Palace στη Ρόδο ενώ και στην Κρήτη η προσφορά διευρύνθηκε με δύο ξενοδοχεία Aquila τα οποία βρίσκονται για πρώτη φορά στους καταλόγους του Alltours.

Η εταιρία λανσάρει για το 2024 ειδικά προϊόντα με οικογενειακά προνόμια για όλους τους προορισμούς. Για παράδειγμα, συμπεριλαμβάνονται παιδιά έως δύο ετών και παιδιά έως 14 ετών, τα έχουν δωρεάν διαμονή σε πολλά ξενοδοχεία.

«Όταν επιλέγουμε ξενοδοχεία, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια καθώς και στις προσφορές με παιδική φροντίδα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του τουρ οπερέιτορ, Willi Verhuven.

Το καλοκαίρι του 2024 θα είναι διαθέσιμα πάνω από 3.500 ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται πολυτελείς μονάδες, ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές και ενήλικες, θέρετρα ευεξίας, εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα. Από αυτά, πάνω από τα 100 αποτελούν νέες προσθήκες, με έμφαση στις ελκυστικές προσφορές για οικογένειες.

Για μεμονωμένους παραθεριστές που ταξιδεύουν μόνοι τους, η καλοκαιρινή προσφορά σε έντεκα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Κροατίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, έχει επεκταθεί και πλέον περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες, πάρκα αναψυχής και τροχόσπιτα.