19 μήνες μετά, ούτε μία συνάντηση των Προέδρων των Κοινοτήτων με τον Δήμαρχο!

482

Για απαξιωτική νοοτροπία προς τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Αφάντου, Αρχίπολης και Πεταλούδων κι ως εκ τούτου και προς τις τοπικές κοινωνίες από τον χωρικό Αντιδήμαρχο Αφάντου και Πεταλούδων Τάσο Σπανό, έκανε λόγο μιλώντας στον sky ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοσκινού Τάσος Ψυλλάκης.

Ο κ. Ψυλλάκης τόνισε ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, με τα παράπονα να πολλαπλασιάζονται προς το πρόσωπο του εν λόγω Αντιδημάρχου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Δήμαρχος τον διόρισε για να εφαρμόσει το νόμο και όχι να καταλύσει τους Προέδρους, παρακάμπτοντάς τους σε καθημερινή βάση.

“Υπάρχει βέβαια διαχρονική απαξίωση και τα προβλήματα είναι κοινά. Δεν ήταν μόνο ο Πρόεδρος Αφάντου Γ. Μπακίρης που είχε θέμα. Από την αρχή της θητείας τα προβλήματα συνεργασίας ξεκίνησαν με τον Πρόεδρο της Αρχίπολης κ. Καραγιάννη κι εν συνεχεία με τους υπόλοιπους”, επισήμανε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κοσκινού πρόσθεσε ότι από την αρχή της θητείας τους, εδώ και 18-19 μήνες δεν έχει γίνει καμία συνάντηση των Προέδρων των Δ.Κ. με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, για να εξετασθούν επί τάπητος τα προβλήματα που τους απασχολούν και να προωθηθούν διάφορα ζητήματα.