3.269 “τουρίστες της μιας ημέρας” έφερε σήμερα το εντυπωσιακό “Odyssey Of The Seas”

350

Mε 3.269 τουρίστες της μιας ημέρας ήρθε σήμερα στη Ρόδο για πρώτη φορά το “Odyssey Of The Seas”.

Το “Odyssey Of The Seas” είναι ένα κρουαζιερόπλοιο-αρχιτεκτονικό θαύμα, το οποίο ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και προσφέρει απίστευτες εμπειρίες ακόμη και για τον πιο απαιτητικό και περιπετειώδη ταξιδιώτη.

Το νέο στολίδι της Royal Caribbean Cruises διαθέτει προσομοιωτή κυμάτων και τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων. Στο “Odyssey Of The Seas” οι επιβάτες θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star, μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών και να ψυχαγωγηθούν με χορό, τραγούδι και ακροβάτες.

Ο εσωτερικός χώρος του κρουαζιερόπλοιου των 348 μέτρων, είναι τεράστιος με κατάστρωμα δύο επιπέδων, οι υπαίθριες πισίνες είναι σχεδιασμένες σε στιλ θερέτρου ενώ διαθέτει υδροπάρκο, υδρομασάζ και αιώρες.

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών, το “Odyssey Οf Τhe Seas” διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κλαμπ με θέα τη θάλασσα, σαλόνι για εφήβους με κονσόλες παιχνιδιών, μουσική και ταινίες και γαστρονομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.
Το κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος: 347,1 μ. πλάτος: 41,4 μ. διαθέτει: 18 καταστρώματα μπορεί να μεταφέρει: 4.284 επιβάτες, έχει 2.137 καμπίνες επιβατών και το πλήρωμά του ανέρχεται σε 1.551 άτομα.

Στις 10:00 το πρωί θα γίνει η επίσημη υποδοχή του πλοίου από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Βυρίνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΑΝ ΖΕΡΒΟΣ