78 αλλοδαποί εμφανίστηκαν στο λιμάνι της Ακαντιάς: Ευτυχώς που δεν μεταφέρθηκαν άλλοι στο …hot spot!!

904

Oχι μόνο δεν διευκολύνει η επανατοποθέτηση …άτυπου hot spot στο λιμάνι της Ακαντιάς, κι ευτυχώς που παρενέβη η εισαγγελία για να σταματήσει τα σχέδια, φανερώθηκαν και τα πρώτα αποτελέσματα από την απόφαση!

Στον εντοπισμό εβδομήντα οκτώ (78) αλλοδαπών (71 άνδρες, 5 γυναίκες και 2 αγόρια), οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην περιοχή του λιμένα Ακαντιάς ν. Ρόδου.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί επιβιβάστηκαν σε περιπολικό πλοίο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προκειμένου στη συνέχεια μεταφερθούν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Λέρου. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ρόδου.

Βέβαια αυτά μπορεί να ακούγονται ή να θεωρούνται ψιλά γράμματα, την ασφάλεια όμως των πολιτών της Ρόδου, άγνωστο είναι αν την εξυπηρετούν.Φυσικά, με την πρώτη ευκαιρία, εμφανίστηκαν οι πρώτοι …που δεν είχαν φανερωθεί ως τώρα, στον χώρο του λιμανιού της Ακαντιάς.

Το καλό στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πως αμέσως συγκεντρώθηκαν για να μεταφερθούν σην δομή της Λέρου! Αραγε, δεν θα μπορούσε παρόμοια ενέργεια να γίνει και για όλους τους άλλους που κυκλοφορούν στα πάρα και στο κέντρο της Ρόδου;