Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision 2024 για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η κορυφαία pop star της Ελλάδας, που έχει μπει στο πάνθεον της Ευρώπης με το «Fuego», θα εμφανιστεί στο interval act του α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα (07.05.2024) αναμένεται η έναρξη του Α’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά, με χιλιάδες φαν από όλο τον κόσμο να ανυπομονούν να δουν τις φετινές συμμετοχές.

Την βραδιά ανοίγει η συμμετοχή της Κύπρου και η Silia Kapsis με το τραγούδι «Liar».

Συνεχίζουν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ανέβηκε για δεύτερη φορά στην ιδιαίτερη σκηνή της Eurovision 2024 προκειμένου να προβάρει ξανά το «Ζάρι» της.

Μαζί με τους χορευτές της, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της εντυπωσιάζοντας όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Από την πρώτη της κιόλας πρόβα, η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια φαίνεται πως ταρακούνησε τα στοιχήματα για την Eurovision 2024 μιας και το τραγούδι της «Ζάρι» παρουσίασε ανηφορικές τάσεις στους πίνακες.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram για την Eurovision 2024, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή δόση από την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας στο Μάλμε της Σουηδίας. Σε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα, διακρίνονται κάποια χορογραφικά τεχνάσματα όπως την στιγμή που ο ένας χορευτής φαίνεται να λύνει από πίσω μέρος της ενδυματολογικής επιλογής της Μαρίνας Σάττι.