Μας τιμά ιδιαίτερα η κατάκτηση αυτής της διάκρισης από την Tonale, που όπως κάθε Alfa Romeo είναι εμπνευσμένη από ένα τέλειο συνδυασμό παράδοσης, δυναμισμού και ομορφιάς τόνισε ο επικεφαλής σχεδιασμού της FCA, Klaus Busse.

Η Alfa Romeo Tonale κυριάρχησε των αντιπάλων της στην κατηγορία Concept Cars κατά τη διάρκεια του θεσμού Car Design Awards, που δημιουργήθηκε το 1984 από το περιοδικό Auto&Design.

Μας τιμά ιδιαίτερα η κατάκτηση αυτής της διάκρισης από την Tonale, που όπως κάθε Alfa Romeo είναι εμπνευσμένη από ένα τέλειο συνδυασμό παράδοσης, δυναμισμού και ομορφιάς. Το μοντέλο συνδυάζει το ιταλικό στιλ με μοναδικά χαρακτηριστικά της Alfa Romeo και στοιχεία όπως οι τέλειες αναλογίες, οι καθαρές επιφάνειες, αλλά και οι πρωτοποριακές ιδέες», τονίζει ο επικεφαλής σχεδιασμού της FCA, Klaus Busse.

Η προσωπικότητα του πρωτότυπου ενισχύεται από μία σειρά στοιχείων όπως η νέας γενιάς Alcantara που έχει χρησιμοποιηθεί στο εμπνευσμένο από τους αγώνες φουτουριστικό εσωτερικό, αλλά και τους τροχούς των 21 ιντσών με το χαρακτηριστικό σχέδιο, που οι ρίζες του φτάνουν στη δεκαετία του 1960. Οι γραμμές και τα στιλιστικά στοιχεία της μάρκας είναι εύκολα αναγνωρίσιμα.

 178 total views,  2 views today