Οι διεργασίες και οι προετοιμασίες για τη Historica, της μοναδικής αυτής ποδηλατικής συνάντησης που θα γίνει στη Ρόδο από 12 έως 14 Οκτωβρίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου η σπουδαία αυτή ποδηλατική συνάντηση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Πριν από λίγες μέρες οι διοργανωτές συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου και τον ιατρό και πρόεδρο στο «Νεστορίδειο» Νίκο Φρόνα. Στη συνάντηση, που έγινε στο «Νεστορίδειο» συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούσαν την ιστορική έκθεση ποδηλάτου, που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο ίδιο χώρο, ως μία σημαντική παράλληλη εκδήλωση με την Historica.

Επίσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρόεδρος και ο  Α’ αντιπρόεδρος  του Ε.Β.Ε.Δ. κ.κ. Γιάννης Πάππου και Νίκος Παπασταματίου, είχαν μια σημαντική συζήτηση, στο περίπτερο της Fidusa στην Έκθεση Κρεμαστής, με τον Γιώργο Βογιατζή τόσο για την μακρόχρονη πορεία της εταιρείας Fidusa στο χώρο της κατασκευής των ποδηλάτων, όσο και για την πορεία της προετοιμασίας  της Historica, που αναμένεται να αποτελέσει κάτι πρωτόγνωρο για το νησί μας και οι επαφές θα συνεχιστούν και το προσεχές χρονικό διάστημα.

 86 total views,  4 views today