Η Jet2.com και η Jet2holidays πρόσθεσαν περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα, Κω, Ρόδο και Μαδέρα για τον Οκτώβριο, αμέσως μετά την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Τουρκία από τη βρετανική κυβέρνηση.

Συνολικά προστέθηκαν εβδομήντα πτήσεις στους τέσσερις προορισμούς, αντιπροσωπεύοντας πάνω από 13.000 επιπλέον θέσεις.

Οι περισσότερες πτήσεις έχουν προγραμματισθεί τα Σαββατοκύριακα, με 25 επιπλέον πτήσεις προς Ρόδο από Μπέρμιγχαμ, East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάντστεντ και 20 επιπλέον πτήσεις προς Κω από Μπέρμιγχαμ,East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ και Νιούκαστλ.

Δεκαπέντε πτήσεις έχουν προστεθεί στην Κέρκυρα, από τα αεροδρόμια East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ και Νιούκαστλ.

Η Jet2.com τόνισε ότι έσπευσε να προσθέσει πτήσεις για να καλύψει τη ζήτηση από Βρετανούς που ήθελαν να κάνουν διακοπές αυτό το μήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2 Steve Heapy δήλωσε ότι υπήρξε μια σημαντική αύξηση της ζήτησης προς την Κέρκυρα, την Κω, τη Ρόδο και τη Μαδέρα, καθώς οι πελάτες της θέλουν να ξεφύγουν από την καταθλιπτική κατάσταση, που επικρατεί λόγω της πανδημίας και να απολαύσουν ηλιόλουστες διακοπές τον Οκτώβριο, τονίζοντας ότι οι επιπλέον πτήσεις θα καλυφθούν σύντομα.

 809 total views,  6 views today