Απόλυτα συνεπής στις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία του για περισσότερα από πενήντα χρόνια, ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου, όλα μαζί τα μέλη του και το καθένα ξεχωριστά, υπηρετούν διακριτικά και με τον δέοντα σεβασμό την ηθική και υλική στήριξη ανθρώπων, φορέων και οργανισμών.

Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει για την καινούρια χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στηρίζουν ενεργά τη συνολική προσπάθεια εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.
Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου ξεκίνησε τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης για το έτος 2019 με την τέταρτη κατά σειρά, σημαντική δωρεά προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου και συγκεκριμένα προς την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Κλινικής. Πρόκειται για έναν καρδιοτοκογράφο EDAN F9 Express, που όπως αναφέρουν όλοι, γιατροί και νοσηλευτές βελτιώνει τα μέγιστα το επίπεδο προσφοράς της Κλινικής.

Η αγορά του μηχανήματος έγινε με τα έσοδα από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου, μία σπουδαία εκδήλωση – θεσμός πλέον στη ροδιακή κοινωνία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, με σημαντική ανταπόκριση του κόσμου και των μελών του Ομίλου.

Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος έγινε σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 το πρωί, παρουσία του Διευθυντή της Μαιευτικής -Γυναικολογικής Κλινικής κου Συμεών Ψαρά, της προϊσταμένης της κλινικής κας Μαρίας Δακανάλη, του ειδικευόμενου γιατρού κ. Αλέξανδρου Στέλλα, νοσηλευτικού προσωπικού και μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο κ. Ψαράς ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του Ομίλου για την σπουδαία αυτή δωρεά «με το συγκεκριμένο μηχάνημα αναβαθμίζεται το επιστημονικό επίπεδο της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και βελτιώνονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς πρόκειται για ένα σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, με το οποίο παρακολουθούμε με μεγάλη ασφάλεια την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Σημειωτέον ότι περισσότερα από 2.500 περιστατικά χρήζουν εξέτασης από το συγκεκριμένο μηχάνημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   ΚΚΕ : Τεχνητή αναπνοή στα σαπάκια που ταξιδεύουν στο Αιγαίο

Το μηχάνημα παρέδωσαν στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, η γραμματέας του Ομίλου κα Εύη Κατσαρά, η ταμίας του Ομίλου κα Ρίκα Πάλμου, η υπεύθυνη εκδηλώσεων κα Λιλή Αναστασιάδη, η εκδότρια – ανταποκρίτρια κα Ανθούλα Βελιάδη, η εκπρόσωπος του Ομίλου στην 247 Περιφέρεια Inner Wheel κα Μαρία Νικολιδάκη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Εύη Μουστάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου διατέθηκαν εκτός από την αγορά του συγκεκριμένου ιατρικού μηχανήματος για τη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και στην εξ ολοκλήρου προσφορά του χριστουγεννιάτικου γεύματος αλληλεγγύης για 154 άτομα, στο Συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου.

«Οι προσφορές και οι χορηγίες όλων, εθελοντών και επιχειρηματιών, είναι σημαντικές και στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το έργο του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου. Ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή τους όλους όσους συνέδραμαν την όλη προσπάθεια είτε ήσαν παρόντες στην εκδήλωση είτε απόντες. Όλοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την επίτευξη του κοινού στόχου» τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου που ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που στήριξαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η κ. Σέρβου ευχαρίστησε τις κυρίες Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Χαρούλα Λαδοπούλου, Δέσποινα Αντωναράκη, Σέβα Τσίμπλη, Ειρήνη Ηλιού και Ελένη Γαλατά και τους κυρίους Σπύρο Σκορντίλεβα και Παναγιώτη Καρέλα για τη στήριξή τους καθώς και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου για τα χειροποίητα γλυκά τους τα οποία έγιναν ανάρπαστα.

Τέλος ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου ευχαριστεί θερμά όλες τις κυρίες οι οποίες στηρίζουν με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις του Ομίλου καθώς και εκείνες που αν και απούσες συμβάλλουν με κάθε τρόπο προς την κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων του.

 394 total views,  6 views today