Απουσία προφανώς θεμάτων η περιφερειακή αρχή προέβη σε ανακοίνωση αυτή τη φορά για να κριτικάρει τις δηλώσεις στις οποίες προβαίνει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου  Μανώλης Γλυνός!

Με αφορμή το ταξίδι του κ. Γλυνού στην Κω η περιφερειακή αρχή τον επικρίνει γιατί δεν προέβει σε δήλωση κατά της κυβέρνησης για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υποδομές  όχι μόνο στην Κω αλλά συνολικά εξαιτίας της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΝΑΙ αναφέρονται τα ακόλουθα:

Συμπτωματικά, ο Μανώλης Γλυνός σε κανένα νησί δεν βλέπει τις διαλυμένες υποδομές που η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει.

Εντελώς συμπτωματικά επίσης, έχει μάτια μόνο για οτιδήποτε μπορεί να στηρίξει, έστω και ψευδώς, την οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να εκτοξεύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Για τους Ναούς της Κω, η εμπλοκή του Υπουργείου Υποδομών και της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικών Καταστροφών αυτού, επίσης δεν τον ενδιαφέρει, γιατί δεν τον συμφέρει.

Το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην αποκατάσταση των Ναών και παρόλα αυτά πρώτη προσφέρθηκε να καλύψει οικονομικά το σύνολο της δαπάνης για την ανακατασκευή τους, επίσης αφήνει αδιάφορο τον Μανώλη Γλυνό, αφού και αυτό δεν τον συμφέρει στον πόλεμο της συκοφάντησης που έχει εξαπολύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Με την καραμέλα της συνεργασίας να έχει λιώσει πια στο στόμα του μετά από 8 μήνες που την πιπιλά, όποτε μιλά το μόνο που πετυχαίνει είναι να εκτίθεται στην κοινωνία με την άγνοια του σε βασικά ζητήματα διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και πολιτικά, αφού η αγωνία του να μην θίξει έστω και στο ελάχιστο την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, καταφεύγει σε φαιδρά επιχειρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Φαροφύλακας Στρογγύλης: Οι Τούρκοι να κάτσουν στ’ αυγά τους!

Όπως λέει και ο λαός μας, Κυριακή Κοντή Γιορτή!

 158 total views,  2 views today