Με το σεβασμιότατο μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Ρόδος Αξιών», στο πλαίσιο διαβούλευσης που ξεκινά με φορείς, αρχές και πολίτες του νησιού.

Συγκεκριμένα τον κ. Κρητικό συνόδευαν, ο Γιώργος Σάββενας αρχιτέκτονας, ο Σταύρος Παραλούσης πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και η Ανθούλα Βελιάδη οικονομολόγος, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με το σεβασμιότατο υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα συμπόρευσης τοπικής αυτοδιοίκησης και εκκλησίας για την ευημερία του τόπου και των πολιτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων και τα στελέχη της παράταξης «Ρόδος Αξιών» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτός από θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, και σημαντικά ζητήματα όπως η παιδεία, για την οποία και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη υψηλών στόχων καθώς είναι η σημαντικότερη παράμετρος που καθορίζει το βαθμό εξέλιξης της κοινωνίας μας.

Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έγινε στον τρόπο που μπορούν να αξιοποιηθούν οι ικανότητες των νέων ανθρώπων ώστε να συμβάλουν θετικά στην ευημερία του τόπου μας.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε, σε μελλοντική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με το σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Κύριλλο, να καταγραφούν διεξοδικά διάφορα τεχνικά και λειτουργικά ζητήματα μεταξύ εκκλησίας και δήμου ώστε να βελτιωθεί η προσφορά υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός δήλωσε: «Η συνάντηση πέραν του ουσιαστικού χαρακτήρα της, εμπεριείχε και την πρόθεσή μας να σταλεί ένα σημαντικό μήνυμα: σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα ακολουθήσουμε πρακτικές που θα συνδέονται άρρηκτα μόνο με το ήθος και τις αρχές τόσο της εκκλησίας όσο και των ανθρώπων της παράταξής μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ομάδα Διάσωσης Κω: Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς

 

 148 total views,  2 views today