«Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο, αντίθετα τον επιζητούμε. Γιατί έχουμε έργο αλλά και πρόγραμμα για την Κω του 2023 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν».

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παράταξη «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023» , με αφορμή την πρόταση που κατατέθηκε από την κ. Κική Μακρή για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Κω στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου .

«Η νέα πρόταση είναι στο τραπέζι. Τώρα ο κ.Νικηταράς θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για να το σκάσει…περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτούν πάλι», τονίζεται από την παράταξη του δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση.

Αναλυτικά από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Είναι γνωστό σε όλους ποιοι θέλουν το διάλογο και ποιοι κρύβονται λόγω ανεπάρκειας και αδυναμίας. Έχει κριθεί προ πολλού.Ένας είναι ο κρυπτόμενος…κρυβόταν άλλωστε 4 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει να κρύβεται.

Η κ.Κική Μακρή κατέθεσε σήμερα μια ενδιαφέρουσα πρόταση: να γίνει δημόσιος διάλογος των υποψηφίων δημάρχων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΔΗΡΑΣ και το διαδίκτυο.

Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αντιμετωπίζει θετικά και αυτή την πρόταση.
Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο, αντίθετα τον επιζητούμε. Γιατί έχουμε έργο αλλά και πρόγραμμα για την Κω του 2023 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν.

Η πρόταση είναι στο τραπέζι. Τώρα ο κ.Νικηταράς θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για να το σκάσει…περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτούν πάλι.”

 194 total views,  4 views today