Τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη θα έχει ο κ. Χρήστος Ευστρατίου. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα σε  σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης ο κ. Γιώργος Λεονταρίτης παραμένει στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων  όπως έχει  κρίνει ο περιφερειάρχης προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στις Κυκλάδες.

Από την Περιφέρεια εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Τον ορισμό  των δύο χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ανακοίνωσε σήμερα  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την διάρκεια της πρώτης, ειδικής συνεδρίασης του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής.  ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε τον ορισμό του περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Λεονταρίτη από τη Σύρο ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ευστρατίου από τη Ρόδο, ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.

Οι δύο αντιπεριφερειάχες συμμετέχουν και στην Οικονομική Επιτροπή.

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ορισμού του, ο Χρήστος Ευστρατίου δήλωσε:

 

“Σας ευχαριστώ κύριε Περιφερειάρχη, για την εμπιστοσύνη σας. Θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας για το καλό των νησιών και των νησιωτών μας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις  για να τιμήσω την εντολή που μας έδωσαν για μια ακόμα θητεία. Αυτή την εμπιστοσύνη θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω, κάθε μέρα της νέας μας θητείας. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να πάμε τα νησιά μας ακόμα πιο μπροστά”.

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λεονταρίτης, χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και  κατά την πρώτη θητεία της Περιφερειακής Αρχής του Γιώργου Χατζημάρκου, δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Στη Λέρο για τις επετειακές εκδηλώσεις Κόνσολας-Παππάς

 

“Κύριε Περιφερειάρχη, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Όπου κι αν ορίσετε τους δύο χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, είτε στα Δωδεκάνησα, είτε στις Κυκλάδες, ουσιαστικά εμείς υπηρετούμε το Νότιο Αιγαίο. Αυτόν τον ενιαίο, εκπληκτικό νησιωτικό χώρο τον οποίο έχουμε την τύχη και την τιμή να υπηρετούμε. Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου, να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου με εντιμότητα και με ανάληψη της ευθύνης να φέρουμε εις πέρας τα καθήκοντά μας”.

 

 380 total views,  2 views today