Η Porsche Βόρειας Αμερικής παρουσίασε σήμερα το Porsche Passport, ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής, το οποίο παρέχει στα μέλη του  ευέλικτη πρόσβαση σε όλα τα μοντέλα της μάρκας, μέσω μιας εφαρμογής –και του ανάλογου τιμήματος φυσικά.

Το πρόγραμμα προβλέπει μηνιαία συνδρομή 2.000 ή 3.000 δολαρίων, για δύο διαφορετικά προγράμματα χρήσης, τα Launch και Accelerate. Το πρώτο περιλαμβάνει πρόσβαση σε οκτώ μοντέλα, όπως τα 718 Boxster και Cayman S, Macan S και Cayenne. Το δεύτερο δίνει τη δυνατότητα χρήσης  22 μοντέλων, όπως 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS και Cayenne S E-Hybrid.

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει μοντέλο όσες φορές επιθυμεί, με την παράδοση και την παραλαβή να γίνεται στο χώρο του, δεν επιβαρύνεται με κανένα άλλο κόστος εκτός από το καύσιμο και τα διόδια και φυσικά έχει πάντα στη διάθεσή του την κατάλληλη για την περίσταση Porsche.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση πιλοτικά μόνο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Clutch Technologies. Για να εγγραφεί κάποιος , αρκεί να κατεβάσει την εφαρμογή Porsche Passport διαθέσιμη για συσκευές Apple και Android και να υποβάλει αίτηση συμμετοχής. Και τα δύο προγράμματα απαιτούν μια εφάπαξ χρέωση ενεργοποίησης ύψους 500 δολαρίων, ενώ η έγκριση μέλους εξαρτάται από έναν σύντομο πιστωτικό έλεγχο.

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν τια αλλαγές των μοντέλων της Porsche που επιθυμούν ακόμα και την ίδια ημέρα. Σταδιακά και ανάλογα με την ανταπόκριση της νέα υπηρεσίας, αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ και στη συνέχεια της Ευρώπης.

 116 total views,  2 views today