Καθημερινή σύνδεση με την Αθήνα θα έχει από τις 28 Μαρτίου η Ρόδος με την αεροπορική εταιρία Sky Express και το εισιτήριο -στο φθηνότερο ναύλο- να κοστίζει 30 ευρώ, όπως δήλωσε στο σταθμό μας ο Πρόεδρος της εταιρίας Θεόδωρος Κροκίδας.

Αυτό σημαίνει ότι σπάει το μονοπώλιο της Aegean Airlines και ο ανταγωνισμός των δύο αεροπορικών εταιριών, αναμένεται να φέρει και καλύτερες τιμές στα εισιτήρια, που πολλές φορές κοστίζουν χρυσάφι για να ταξιδέψει κάποιος προς το “Ελευθέριος Βενιζέλος” από το αεροδρόμιο “Διαγόρας”.

Ο κ. Κροκίδας αναφέρθηκε στην επένδυση της Sky Express με την αγορά έξι νέων αεροσκαφών Airbus τύπου Α320neo, εκ των οποίων παρελήφθησαν ήδη τα δύο και αναμένονται τα υπόλοιπα τέσσερα, όλα ολοκαίνουργια.

Παράλληλα οι αερογραμμές θα συνεχίσουν το πτητικό τους έργο και προς τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου με τα αεροσκάφη ATR που έχει ο στόλος.

“Τα νέα αεροσκάφη με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η εταιρία μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει. Σταδιακά, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες”, σημείωσε σχετικά ο κ. Κροκίδας.

Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν από:

Στο εσωτερικό:

  • Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από €26
  • Ηράκλειο – Αθήνα, από €25
  • Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη, από €28
  • Ρόδος – Αθήνα, από 30€ (έναρξη πτήσεων 28/3)

Στο εξωτερικό:

  • Αθήνα – Λάρνακα, από €45 (έναρξη πτήσεων 22/2)
  • Αθήνα – Βρυξέλλες, από €62 (έναρξη πτήσεων 28/3)

 3,654 total views,  6 views today