Αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αληθινές η μεγαλοψυχία σίγουρα θα ήταν το προνόμιο και το δυνατό ατού του όποιου νικητή και μάλιστα με …είκοσι μονάδες στο κεφάλι! Δεν θα χρειαζόταν να απαντά με σκληρό – ή μάλλον πολεμικό τρόπο – σε κάποιον που βρίσκεται τόσο πίσω και ουσιαστικά δεν τον εμποδίζει να επανεκλεγεί με τρόπο πανηγυρικό!

Δυστυχώς, η Περιφερειακή Αρχή κάνει καθημερινά το ίδιο λάθος, στέλνοντας κόσμο απέναντι της και φυσικά τους ψηφοφόρους, σε σημείο προβληματισμού και σκέψεων.

Γνωρίζει καλά η Περιφερειακή Αρχή πως εδώ δεν παίζει μόνο ο Δαυίδ και ο Γολιάθ, παίζει το “σύστημα του” που το έστησε κατά τα πρότυπα και άλλων παρόμοιων “συστημάτων”, που πρόσφατα καταδικάστηκαν με ψηφοφορίες, όταν πάλι η ΑΛΚΟ έβγαζε υπερνικητές και ήταν οι μεγάλοι χαμένοι τελικά.

Ας μην ασχοληθούμε με τα ανούσια μετρήσεων που σχετίζονται με ΑγιοΒασιλιάτικα δώρα.  Αυτά τα γνωρίζουν όσοι εμπλέκονται καλά στο σύστημα και -ευτυχώς- ο κόσμος που αντιλαμβάνεται. Αν θα μπορούσε σήμερα να μιλήσει ο Χατζής Χατζηευθυμίου, θα έλεγε αρκετά πιστεύουμε για τις μετρήσεις του κ. Παναγόπουλου.

Η ανακοίνωση – ποταμός

Τα «καλά παιδιά» αποκαλύφθηκαν. Ο οχετός των ύβρεων και των χαρακτηρισμών κατά του Περιφερειάρχη, φανερώνει τον πανικό τους.

Προφανώς οι νεοφασίστες  της «συμμαχίας» θα ήθελαν πολύ να απαγορεύσουν και στα αθηναϊκά ΜΜΕ και σε οποιονδήποτε ανά την Ελλάδα να τους μετρά δημοσκοπικά.

Εμείς δημοσκοπήσεις δεν κάνουμε, αλλά και δεν ενοχλούμαστε από όποιον κάνει. Το επιτρέπουμε σε όλους.

Στο ανώνυμο και απρόσωπο  Γραφείο Τύπου της «συμμαχίας», το μεγαλύτερο τρολ στη ιστορία της πολιτικής, που αδυνατεί να διαχειριστεί την τρικυμία εν κρανίω που το χαρακτηρίζει,  ένα μόνο σχόλιο: «Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι».

Δελτία Τύπου όπως αυτό που σήμερα εξέδωσαν, θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας ενός ψυχιάτρου. Είναι και η μοναδική τους χρησιμότητα.

Το  σημερινό Δελτίο Τύπου τους, είναι ο καθρέφτης τους.

Αυτοί είναι. Αυτό ξέρουν να κάνουν, αυτό μπορούν. Μόνο να βρίζουν και να συκοφαντούν.

Η πρώτη απάντηση που έφερε την αντίδραση πανικού

Απάντηση και μάλιστα ηχηρή, σε όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος έδωσε η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται ότι παρά τα όσα γίνονται τα στοιχεία δίνουν ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας ενώ ο κόσμος γνωρίζει τι συμβαίνει και δεν τσιμπάει πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δώδεκα μέτρα για την Οικονομία - Κατάργηση ΕΝΦΙΑ σε 26 νησιά

«Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να διαρρέει δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν να προηγείται με 20-30-40 μονάδες και δεν θυμάται πως η ίδια εταιρεία είχε προβλέψει την ίδια “νίκη” στην τότε συντριβή του απο τον Στάθη Κουσουρνά, ας το κάνει.  Κανείς δεν “τσιμπάει” πλέον.Η ουσία είναι μία.  Τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι πολίτες απ΄άκρη σ΄άκρη στο Ν.Αιγαίο και την τελική απάντηση θα σας την δώσει ο κάθε ένας από αυτούς με την ψήφο του. Κι αυτό που τελικά θα κερδίσετε δεν θα είναι άλλο από το περιθώριο μερικών μηνών για να αδειάσετε τα γραφεία σας και να τα μαζεύετε. Και τα πράγματα και τις παραισθήσεις σας. GameOver», τονίζεται.

Aναλυτικά  από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Δεν υπήρξε ποτέ δόκιμος και σώφρων τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τα ψεύδη, την παράνοια, την αλαζονεία και την παραπληροφόρηση.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως αφήνει πίσω του έργο, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει τις φαντασιώσεις του. Τα στοιχεία άλλα λένε.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως ο τόπος μας είναι οι 5-10 μισθωμένοι φίλοι του και επειδή αυτοί είδαν “χαρά και προκοπή” τα πέντε τελευταία χρόνια άρα είδε και ο τόπος, τότε ναι, είναι ο αρχάγγελος της ευημερίας του Νοτίου Αιγαίου. Τα νούμερα άλλα δείχνουν.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως τον κυνηγούν οι τρόφιμοι της φάρμας των τρολ που όλοι γνωρίζουν ποιος την συντηρεί προκειμένου να διασύρουν, εδώ και χρόνια, όποιον τολμά να υψώσει ανάστημα, τότε έχει το ελεύθερο και για αυτή του την παραίσθηση. Ο κόσμος βλέπει.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να παριστάνει τον καθαρτή που δεν νιώθει την δυσωδία που αναβλύζει μια πενταετία τώρα πίσω απο τις κλειστές πόρτες του διοικητηρίου ΤΟΥ, τότε οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα. Η κοινωνία ξέρει.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως είναι δικαιωμένος όταν η αρχική του απόπειρα να φωτογραφήσει συγκεκριμένο εργολήπτη για τα led έχει καταγγελθεί και αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον δρόμο της νομιμότητας, μπορεί και αυτό να το κάνει. Οι αποφάσεις και τα έγγραφα είναι διαθέσιμα. Σε όλους.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να διαρρέει δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν να προηγείται με 20-30-40 μονάδες και δεν θυμάται πως η ίδια εταιρεία είχε προβλέψει την ίδια “νίκη” στην τότε συντριβή του απο τον Στάθη Κουσουρνά, ας το κάνει.  Κανείς δεν “τσιμπάει” πλέον.

Η ουσία είναι μία.  Τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι πολίτες απ΄άκρησ΄άκρη στο Ν.Αιγαίο και την τελική απάντηση θα σας την δώσει ο κάθε ένας απο αυτούς με την ψήφο του. Κι αυτό που τελικά θα κερδίσετε δεν θα είναι άλλο απο το περιθώριο μερικών μηνών για να αδειάσετε τα γραφεία σας και να τα μαζεύετε. Και τα πράγματα και τις παραισθήσεις σας. GameOver.

 248 total views,  6 views today