Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν τους παίκτες της νικήτριας ομάδας «X –MEN RODOY» τα μέλη και το προσωπικό των Κέντρων «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» «ΠΝΟΗ» & «ΚΗΦΗ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» της Α.Μ.Κ. Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας & Ανάπτυξης Δήμου Ρόδου κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι παίκτες στις αρχές της εβδομάδας στα κέντρα, με σκοπό να προσφέρουν τρία καινούρια αναπηρικά αμαξίδια προς ενίσχυση του εξοπλισμού των δομών.

Ο Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε κ. Σωτήρης Πετράκης και το προσωπικό των δομών «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» «ΠΝΟΗ» και «ΚΗΦΗ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ», εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην νικήτρια ομάδα του τουρνουά 8χ8 ετ. 2017-18 «X-MEN Ρόδου» αλλά και προσωπικά στον τον κάθε παίκτη, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να προσφέρουν το χρηματικό έπαθλο της ομάδας τους δωρίζοντας αναπηρικά αμαξίδια στις δομές της εταιρίας ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου.

Την μεταφορά των αμαξιδίων στις δομές έκανε εθελοντικά η εταιρεία «Παναγροτική Ρόδου» κ. Πετράκης Εμμανουήλ & Χατζημανωλης Εμμανουήλ & Παναγιώτης.

Επίσης ο κ. Σωτήρης Πετράκης ευχαριστεί στους παίκτες της ομάδας X – ΜΕΝ  αποτελούμενη από τους : Διακογιαννάκης Γεώργιος, Χριστοδούλου Γεώργιος, Αλμασίδης Σίμος, Κωστόπουλος Φώτης, Τσώνης Στέφανος, Σιμεωνίδης Μάκης, Καραγιάννης Κοσμάς, Γκαλικούδης Κώστας, Χατζημιχαήλ Στράτος, Ντέντα Νικολίν και Αλαφάκης Μιχάλης.

Η κάθε προσφορά εκ μέρους των συμπολιτών μας είναι για τις κοινωνικές δομές της ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου ιδιαίτερα σημαντική και αξιοποιείται πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία για τις ευπαθείς ομάδες.

Η Α.Μ.Κ.Ε  εύχεται καλή συνέχεια στις επαγγελματικές δραστηριότητες της ομάδας και ελπίζει να τους έχουμε συμπαραστάτες και υποστηρικτές σε όλες τις προσπάθειες ενίσχυσης των ευαίσθητων ομάδων της πόλης μας.

 194 total views,  2 views today