Ο Δικηγόρος Στέφανος Καψάλης είναι ένας ελεύθερος και ενεργός πολίτης της Ρόδου, ένας δημιουργικός άνθρωπος που ανακοινώνει την υποψηφιότητα του με την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και τον υπ. Δήμαρχο Στράτο Καρίκη.

Κατάγεται από το Θεολόγο, κατοικεί μόνιμα στις Φάνες και ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Μιλάει άπταιστα την Ιταλική και Αγγλική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κομιζόγλου και έχουν δύο παιδιά την Ραφαέλα- Ελένη και τον Δημήτρη.

Έχει διατελέσει σύμβουλος  στην κοινότητα Θεολόγου, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου , Πρόεδρος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Φανών και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Φανών.

Ο Στέφανος Καψάλης σε δήλωση του αναφέρει:

‘’ Η Ρόδος θέλει ένα Δήμαρχο που να έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, ένα Δήμαρχο που δεν θα έχει καμία κομματική ή άλλου είδους εξάρτηση.

Ένα Δήμαρχο που θα έχει ανοιχτή την πόρτα του σε όλους, θα μπορεί ο πολίτης να τον βλέπει, να του μιλάει. Ο Στράτος Καρίκης είναι ο Δήμαρχος της επόμενης μέρας, ο Δήμαρχος που χρειάζεται το νησί μας.

Το πρόγραμμα του δίνει ελπίδα και διέξοδο στις ξεχασμένες κοινότητες, τους δίνει πόρους και αρμοδιότητες για να αντιμετωπίσουν τα μικρά , καθημερινά προβλήματα αλλά και να υλοποιήσουν τοπικής σημασίας έργα.

Ο Δήμος δεν μπορεί να περάσει στα χέρια επαγγελματιών της αυτοδιοίκησης, στα χέρια μιας ολιγαρχίας. Θέλουμε έναν  Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο.

Στην κοινωνία της Ρόδου υπάρχει μια μεγάλη και σιωπηλή πλειοψηφία που θα μιλήσει στις 26 Μαϊου, θα δώσει μια καθαρή εντολή στη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και στο Στράτο Καρίκη.

Σε νέους, άφθαρτους και καθαρούς ανθρώπους.’’

 222 total views,  2 views today