Άλυτα μένουν τα προβλήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων

235

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει η διοίκηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου την προσεχή Τρίτη 28 Ιουνίου στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου . Στην συνέντευξη έχουν κληθεί εκπρόσωποι  των κομμάτων των βουλευτών του νομού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που θα επιδεινωθούν με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και τις περιπολίες  για την πυρασφάλεια.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Μετά την παρέλευση τριών ετών και στο κατώφλι του τέταρτου χρόνου διακυβέρνησης απότην παρούσα Κυβέρνηση στην διάρκεια των οποίων δεν έχει υλοποιηθεί καμία προεκλογική  δέσμευση.

Μετά από την κατάθεση και ψήφιση κατά καιρούς αποσπασματικών νομοθετημάτων που κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν είτε ως τμήματα νόμων είτε ως τροπολογίες νομοθετημάτων άλλων Υπουργείων.

Μετά από πολλές και επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, ανοχή και υπομονή, δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ Σχέδιο Νόμου του ΥΠ.ΕΘ.Α. το οποίο αναμένεται να κατατεθεί προς διαβούλευση για την επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Με βάση λοιπόν την παραπάνω δημοσίευση Σχεδίου Νόμου από τα ΜΜΕ και σε συνδυασμόμε την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για εμπλοκή των στρατιωτικών στις περιπολίεςπυρασφάλειας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., διοργανώνει την Τρίτη 28 Ιουνίου  και ώρα 11:00, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, ενημερωτική συνέντευξη για  όλα τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Καλούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, των Βουλευτών, των Εκπροσώπων Κομμάτων, των Εκπροσώπων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Εκπροσώπων Δήμου Ρόδου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση και να συμβάλουν στην προβολή της.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο πχ.απεργίες, οπότε μέσω αυτής της ενημερωτικής συνέντευξης τύπου, θα εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για την βούληση του ΥΠ.ΕΘ.Α. που μετά από τρία χρόνια, πολλαπλασιάζει αντί να λύσει τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Θεωρούμε λοιπόν πολύ σημαντική την παρουσία σας καθώς και την προβολή από μέρουςσας των θεμάτων που θα παρουσιάσουμε.