Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου ο Κ . Τρέχας

106

Σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του κ. Φώτη Χατζηδιάκου κατέθεσε χθες το βράδυ ο κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

Η δήλωση εκτός από τον κ. Χατζηδιάκο κοινοποιήθηκε στο δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και στην πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ .Μάνθα Ζιώγου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Χατζηδιάκο, αγαπητέ Φώτη,

Με την παρούσα επιστολή, καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Κατόπιν της δικής σου αποχώρησης από το συνδυασμό, προκειμένου να διεκδικήσεις την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και τις διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής στην παράταξη, θεωρώ ότι κλείνει και ο δικός μου κύκλος σε αυτή την πορεία, Σε ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου έδωσες να συμπορευθώ μαζί σου.

Θα συνεχίσω βεβαίως με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση για προσφορά να κάνω περισσότερα για τον τόπο μου. Στην Αυτοδιοίκηση θέλω να είμαι χρήσιμος, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος της ενασχόλησής μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθότι είμαι κι εγώ ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας. Επιλέγω να συνεχίσω να υποστηρίζω κάθε θετική συλλογικά προσπάθεια προς όφελος των συνδημοτών μας και να αντιστέκομαι σε αρνητικές εκβάσεις.

Για τους παραπάνω λόγους, σε ενημερώνω ότι εφεξής θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, συνεχίζοντας από τη θέση αυτή να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου, με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Με εκτίμηση,

 

Κωνσταντίνος Τρέχας,

Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Ρόδου