Αντώνης Β. Καμπουράκης: Η αποτελεσματικότητα γνώμονας του ανασχηματισμού!

400

Τους λόγους που προχώρησε ανασχηματισμό και στην ουσία απομάκρυνε στελέχη που δεν  κινήθηκαν πολιτικά αλλά ανέβασαν τόνους  και προκάλεσαν εντάσεις σε ολόκληρες  περιοχές  εξηγεί σε ανάρτηση του ο δήμαρχος κ . Αντώνης Β. Καμπουράκης.

Με την ανάρτηση του ο κ. Καμπουράκης δίνει απάντηση υπογραμμίζοντας πως οι όποιες αλλαγές έγιναν στόχο  έχουν την πιο αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων  των στελεχών της δημοτικής αρχής.

Να σημειωθεί πως οι επιλογές προκάλεσαν την παραίτηση του κ. Αναστασίου Σπανού που εξοργίστηκε γιατί δεν έλαβε αντιδημαρχία και κυρίως την αντιδημαρχία  στα Αφάντου που είναι η περιοχή από την οποία προέρχεται.

Ήταν όμως το  κλίμα θετικό στα Αφάντου; Ήταν στη σωστή κατεύθυνση η συνεργασία του αντιδημάρχου με τους προέδρους των τοπικών ενοτήτων αρχικά  στις  ΔΕ Πεταλούδων και Αφάντου και εν συνεχεία μόνο στα Αφάντου;

Φαίνεται πως οι εντάσεις και η δυσαρέσκεια στις τοπικές κοινωνίες οι συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με αρνητικό αντίκτυπο για τη δημοτική αρχή, ενόχλησαν το Δήμαρχο που έλαβε τις αποφάσεις του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου τοποθετήθηκε ο κ. Γιώργος Πατσάης. Τοποθετήθηκε γιατί  προέρχεται από εκεί είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής ευθύνης του και μπορεί να τρέχει   και το έχει αποδείξει.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του κ. Σάββα Χριστουδούλου στην ΔΕ ενότητα Καμείρου Ιαλυσού.  Και σε αυτή την περίπτωση τοποθετήθηκε πρόσωπο που θα τρέχει αλλά θα σβήνει και τις εντάσεις .  Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή της Ιαλυσού πριν λίγο  καιρό υπήρξε μετατόπιση δυνάμεων  της πλειοψηφίας προς τη μειοψηφία στο συσχετισμό του τοπικού συμβουλίου.

Δεν υπήρξαν αλλαγές στα πρόσωπα εκείνα που και τη δημοτική γραμμή  εφάρμοσαν πιστά και προσπάθησαν να κρατήσουν ορθά τις ισορροπίες μη δημιουργώντας εντάσεις  και ήταν  πιο κοντά  στους πολίτες.

Τώρα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επιλογές του δημάρχου σε ότι αφορα τα πρόσωπα που θα έχουν τις θέσεις των προέδρων στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του Δήμου. Πάντως δυσαρέσκειες και γκρίνιες εντός της παρατάξεως υπάρχουν  από όσους δεν αναβαθμίστηκαν.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη είναι η ακόλουθη:

Μπαίνουμε πλέον στο δεύτερο μισό της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής με ακόμα μεγαλύτερη ορμή και ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό.

Χτίζοντας πάνω στο σπουδαίο έργο που κάναμε στα δυο πρώτα χρόνια, αλλά και με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη συνέχεια.

Οι όποιες αλλαγές έγιναν στη δομή της δημοτικής αρχής, έχουν έναν και μόνο γνώμονα: την πιο αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μας, ώστε να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο δυναμικά.

Η ομάδα μας είναι ενωμένη και δυνατή. Όλοι μαζί, ο καθένας στον τομέα του, εργαζόμαστε καθημερινά για να λύσουμε προβλήματα που χρονίζουν, για να παρέχει ο Δήμος μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες του και να κάνουμε τη Ρόδο μας να λάμπει ξανά.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

COLIADIS ALEXANDRE – BASILE (ΑΛΕΞΗΣ): ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΝΔΙΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΜΟΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΕΤΤΑΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΑΝΤΟΥ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΡ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΡΑΣΛΙΑΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΙΧΑΗΛ ΣΕΪΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΡΟΔΙΩΝ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΛΟΣΚΑΚΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΤΑΒΥΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΚΙΑΧΑΓΙΑ ΜΑΓΙΟΓΛΟΥ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΥΡΙΝΗΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ (ΚΙΚΗ) ΠΑΤΤΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ

 ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ