Αύριο το πρωί και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του δημάρχου  και του νέου δημοτικού συμβουλίου Πάτμου.

Διατεθειμένος να συνεργαστεί με τη νέα δημοτική αρχή δήλωσε μιλώντας στον Sky ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος

« Κλείνει μια περίοδος εννέα ετών στο δήμο. Αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή.Είμαστε  υπερήφανοι για το έργο που έχουμε κάνει στην Πάτμο . Στα ταμεία του δήμου έχουμε 3.000.000 ευρώ. Στο Λιμενικό Ταμείο υπάρχει 1.000.000», δήλωσε ο κ. Στόικος.

Ο δήμαρχος Πάτμου τόνισε πως δόθηκε μεγάλη έμφαση στον τομέα της καθημερινότητας όπως για παράδειγμα η καθαριότητα. Προσπάθειες έγιναν για να λυθούν προβλήματα στους τομείς Υγείας Παιδείας . Αγώνας έγινε για να έχει η Πάτμος καλύτερες συγκοινωνίες.

«Προσπαθήσαμε να δρομολογήσουμε  σημαντικά έργα υποδομής όπως ο ΧΥΤΑ η αφαλάτωση. Μένει η ύδρευση ώστε να μην έχει πρόβλημα ο οικισμός της Σκάλας.  Θέλουμε να πιστεύουμε πως κάναμε ότι καλύτερο. Παραδίδουμε ένα δήμο οικονομικά υγιή», είπε ο κ. Στόικος.

Ο δήμαρχος τόνισε πως η Πάτμος θα είναι  από τα πρώτα νησιά που θα έχουν υδροπλάνα.

«Πιστεύουμε πως και η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει το έργο μας. Θα είμαστε δίπλα της για να βοηθήσουμε ώστε να γίνουν τα έργα και στηρίξουμε ότι το εποικοδομητικό έχει να παρουσιάσει.Εχουμε αποδείξει πως θέλουμε τη συνεργασία», είπε  ο κ.Στόικος και πρόσθεσε πως δεν θα κάνει στείρα αντιπολίτευση στη νέα δημοτική αρχή.

«Θα στηρίζουμε ότι θετικό γίνεται . Αν όμως γίνονται κινήσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές μας θα καταψηφίζουμε τις προτάσεις», τόνισε

Σε ερώτηση αν υπάρχει  πρόθεση συνεργασίας από τη νέα δημοτική αρχή ο κ. Στόικος τόνισε πως είναι νωρίς για αυτό  .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Την Κάλυμνο θα επισκεφθεί ο Μάκης Βορίδης

«Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι δημαιρεσίες. Εκεί θα φανούν οι προθέσεις που έχει η νέα δημοτική αρχή», τόνισε ο κ. Στόικος.

 184 total views,  2 views today