Ο χαμογελαστός της Παστίδας έφυγε χτες άδοξα και πολλοί έγραψαν πως κάποιος θα πρέπει να μαζέψει τον άλλο οδηγό που συνέχεια οδηγά μεθυσμένος.

Ο Σάββας ήταν πράγματι το χαμογελαστό παιδί της Παστίδας. Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερισματος, προσπαθούσε για όλα, βοηθούσε όλους. Πρώτος που έτρεξε κοντά του ήταν ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πόκκιας.

“Ηταν ένας καλός συνεργάτης του δημάρχου” έλεγαν και ξανάλεγαν χτες οι στενοί συνεργάτες του Φώτη Χατζηδιάκου.

Ο Σάββας Πάττας ήταν αεικίνητος, ευγενικός, συγκαταβατικός και βοηθούσε τους συγχωριανούς του. Η απωλεια μεγάλη για την οικογένεια του. Μεγάλη η απώλεια και για την Παστίδα.

Η κηδεία του άτυχου Σάββα Πάττα θα γίνει αύριο Κυριακή στη μία το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Παστίδας

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββα Πάττα εξέδωσαν τα μέλη της:

Σύσσωμα τα μέλη του Τοπικού μας Συμβουλίου με το άγγελμα της αιφνίδιας και πρόωρης απώλειας του αγαπημένου μας προέδρου, αείμνηστου Σάββα Πάττα και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια για τον δυσαναπλήρωτο κενό που μας αφήνει η απώλεια σου.

Το κενό ενός άξιου Ανθρώπου που έφυγε πρόωρα και αδόκητα, τίμησε τους συγχωριανούς του και την οικογένεια του με ήθος, ποιότητα και ακάματο αγώνα για ανιδιοτελή προσφορά φανερώνοντας σπάνιες αρετές όλα αυτά τα χρόνια που συμπορευθήκαμε.

Σε τούτο το στερνό σου ταξίδι την Κυριακή 30/12/2018 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας συμπαρεστεκόμενοι στην αγαπημένη σου οικογένεια, εκφράζουμε τον ανείπωτο πόνο σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και την βαθιά μας επιθυμία το έργο σου και η μνήμη σου να μείνει ζωντανή για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο – Τι λένε οι υποστηρικτές του

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένε μας ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ, ΣΑΒΒΑ ΠΑΤΤΑ

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας: Κοσμάς Μιχάλης, Μοσχής Σταύρος, Κασσανή Αριάδνη, Φτάρας Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου Κασσανής Ευγένιος.

 310 total views,  2 views today