Γ.Χατζηθεοδοσίου στον Sky : Να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό κυβέρνηση στη χώρα

97

Στην αναγκαιότητα να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό η χώρα σταθερή κυβέρνηση αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

«Η ετυμηγορία του λαού είναι σεβαστή. Φαίνεται πως υπάρχει συντριπτική νίκη της κυβερνητικής παράταξης.Δείχνει πως έπεισε  τον κόσμο περισσότερο. Ο κόσμος ψήφισε τις υποσχέσεις που δόθηκαν  και τις προσδοκίες», δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  δήλωσε πως δεν συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία όπως η ακρίβεια η αύξηση του δημοσίου χρέους  και του ιδιωτικού χρέους ο πλειστηριασμοί.

«Αυτό  ευνόησε την κυβερνώσα παράταξη.Εμείς θέλουμε πολύ γρήγορα να υπάρξει  κυβέρνηση. Το διάστημα που η χώρα  είναι σε ακυβερνησία υπάρχει μείωση της κατανάλωσης εξαιτίας της ανασφάλειας του κόσμου και μείωση των επενδύσεων.Το κράτος δεν λειτουργεί όταν συμβαίνει αυτό πολλά δεν λειτουργούν για την επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Θα πρέπει η κρατική μηχανή να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις εκλογές όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών ψήφισε όπως είπε τη ΝΔ γιατί δεν πείσθηκε από τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης.

«Στις επόμενες εκλογές τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν.Στην πολιτική βέβαια κανείς δεν πρέπει να λέει ποτέ. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η κυβερνώσα παράταξη θα έχει τη δυνατότητα πάντως  τότε να σχηματίσει κυβέρνηση»

Υπογραμμίζει ακόμη πως «δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την οικονομία και την αγορά και αυτό νομίζω ότι το έχουν καταλάβει όλοι».

«Οπότε αποτελεί άμεση προτεραιότητα ο σχηματισμός μίας σταθερής κυβέρνησης προκειμένου να ασχοληθεί με τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, κάτι που οι άνθρωποι της αγοράς είχαμε επισημάνει ως αναγκαιότητα από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε και στις ρυθμίσεις οφειλών και τους «κόφτες» που εμποδίζουν τους επιχειρηματίες να ενταχθούν.