Σήμερα από το πρωί όλα πάλι θα πάρουν έναν περίεργο και ξεχωριστό για την φιλήσυχη Ρόδο μας ατμόσφαιρα αφού είναι η ώρα των απολογιών, της εμφάνισης των κατηγορουμένων ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και κατόπιν του εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι, Μανώλης Κούκουρας, 21 χρόνων και Αλέξανδρος Λουτσάϊ, 19 χρόνων μετά την 48ωρη προθεσμία που έλαβαν για να απολογηθούν, θα εμφανισθούν σήμερα με τους συνηγόρους τους.

Στους δύο νεαρούς έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού αλλά και βιασμό από κοινού.

Ηδη ο Κούκουρας μεταφέρθηκε από την Αστυνομία όπου κρατείται, στο Δικαστήριο. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οπως είναι ήδη γνωστό ο Κούκουρας έχει συνήγορο υπεράσπισης τον κ. Ακη Δημητριάδη και ο Αλβανός τον κ. Στέλιο Κιουρτζή.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση δεν αποκλείεται να εμφανισθούν και άλλοι εξ Αθηνών δικηγόροι ως συνήγοροι υπεράσπισης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υπεραπιστική γραμμή των δύο θα έχει μεγάλες αποκλίσεις και διαφορές, αφού όπως έγνε πλέον αντιληπτό ο ένας προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στον άλλο. Εκτός αυτού ο 19χρονος φαίνεται να έχει δώσει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες οι οποίες θα κριθούν στην αντιπαράσταση που θα γίνει σήμερα. Σ’ αυτήν, αναμένεται να απαντηθούν ερωτήματα, σε όλα τα επίπεδα και από την πρώτη στιγμή της μοιραίας βραδιάς των τριών: Από το χτύπημα της πόρτας στο σπίτι της κοπέλας (ενώ στην καμερα και στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο 19χρονος την περίμενε στον δρόμο, μέχρι το δέσιμο ή όχι των ποδιών της πριν την ρίξουν στη θάλασσα.

Ο Αλέξης Κούγιας

Δεν θα είναι παρών σήμερα ο Αλέξης Κούγιας στην κατ΄αντιπαράσταση εξέταση των δυό κατηγορουμένων. Σήμερα δεν θα γίνει βέβαια η αναπαράσταση που θα ορισθεί αργότερα.

 

 280 total views,  2 views today