Εκδήλωση για την κοπή πίτας στη ΔΕ Αφάντου

462

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου παρουσία πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Υψηλάντης, η Βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστράτιου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος
Νικολής, η αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Νατάσα Βενετοκλή, οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης, Τσαμπίκα Μαγιόγλου-Κεχαγιά, ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Ιατρίδης και ο πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Αντώνης Γιαννικουρής.

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός “υπογράμμισε την ακλόνητη προσήλωση της νέας Δημοτικής αρχής στον αρχικό στόχο που έθεσε ο Δήμαρχος Αντώνης  Καμπουράκης για την θωράκιση των τοπικών κοινωνιών, την άρση των αδικιών, την περιθωριοποίηση και την απομόνωση των χωριών μας. Τόνισε ότι οι κοινότητες γυρίζουν οριστικά σελίδα.Πορεύονται πλέον στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου της βελτίωσης της καθημερινότητας, των υποδομών καθώς επίσης και της ποιότητας της ζωής των πολιτών”

Τέλος ευχαρίστησε τους προέδρους Αφάντου  Γιώργο Μπακίρη, Αρχίπολης Αντώνη
Καράγιαννη, για την άριστη έως τώρα συνεργασία και όλους τους συνεργάτες
του καθώς επίσης και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό της ενότητας για τη
συμμετοχή και τη στήριξη στην επιτυχία των στόχων και του οράματος της
Δημοτικής αρχής.