Απαράδεκτες συνθήκες στο χώρο διεξαγωγής των rapid tests διαπίστωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος κατά την επίσκεψη του στο χώρο.

Οι πολίτες περιμένουν μέχρι και τρεις ώρες στην ουρά μέσα στον ήλιο ενώ και οι εργαζόμενοι καλούνται να σηκώσουν μεγάλο βάρος .

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί τον Ε.Ο.Δ.Υ και τους αρμόδιους φορείς να ενισχύσουν άμεσα με προσωπικό το συγκεκριμένο κλιμάκιο και να προσθέσουν και άλλους χώρους διεξαγωγής των tests, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχρισε υποχρεωτικό το ένα rapid test εβδομαδιαίως για τους εποχικά απασχολούμενους στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού.

Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου του Ε.Κ.Ρ στο χώρο διεξαγωγής των rapid tests διαπιστώθηκαν οι απαράδεκτες συνθήκες τόσο από την πλευρά του κόσμου, οι οποίοι διατηρώντας σειρά προτεραιότητας, είναι αναγκασμένοι να παραμένουν έως και πάνω από τρεις ώρες στον ήλιο μέχρι να έρθει η σειρά τους ώστε να πραγματοποιήσουν το test, όσο και από την πλευρά των ίδιων των εργαζομένων, αφού το συγκεκριμένο κλιμάκιο και η συγκεκριμένη κινητή μονάδα του Ε.Ο.Δ.Υ απαρτίζεται μόνο από ένα άτομο, το οποίο καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει την υπεράριθμη σειρά προτεραιότητας και την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Καλούμε τον Ε.Ο.Δ.Υ και τους αρμόδιους φορείς να ενισχύσουν άμεσα με προσωπικό το συγκεκριμένο κλιμάκιο και να προσθέσουν και άλλους χώρους διεξαγωγής των tests, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχρισε υποχρεωτικό το ένα rapid test εβδομαδιαίως για τους εποχικά απασχολούμενους στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού.

 297 total views,  2 views today