Εμμισθοι υβριστές και …γλειψίματα

1694

Απάντηση στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, 29/09/2017
-Έμμισθοι υβριστές αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα χρήματα των φορολογούμενων ξοδεύονται με λάθος τρόπο.Αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν έντεχνα τους πολίτεςστο να μην ασχολούνται με τα κοινά.
Αφού αυτή είναι η πολιτική ωριμότητα που μας προτείνουν, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Η αξιοπρέπειά μας δεν είχε ποτέ ανταλλακτική αξία, ούτε σε μισθούς ούτε σε αξιώματα.
Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται στους πραγματικούς δικαιούχους.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Άγγελος Ανανίας
Παναγιώτης Κουνάκης

Ανταπάντηση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αξιοπρέπειά τους οι Κουνάκης και Ανανίας την “ανακάλυψαν” μόνο όταν δεν κατέλαβαν έμμισθες θέσεις στην Περιφερειακή αρχή

Είμαστε πλέον όλοι βέβαιοι ότι αν είχαν γίνει Αντιπεριφερειάρχες, οι σημερινές αναφορές τους για την Περιφερειακή αρχή, θα ξεπερνούσε και αυτό το όριο του “γλειψίματος”.

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, στους Παναγιώτη Κουνάκη και Άγγελο Ανανία:

Είναι επιεικώς κωμικά τα “επιχειρήματα” των δύο οψίμως αξιοπρεπών.
Την αξιοπρέπειά τους, οι Παναγιώτης Κουνάκης και Άγγελος Ανανίας, την “ανακάλυψαν” μόνο όταν δεν έγιναν Αντιπεριφερειάρχες, δηλαδή όταν δεν κατέλαβαν έμμισθες θέσεις στην Περιφερειακή αρχή. Κατά συνέπεια, η δήλωσή τους περί ανταλλακτικής αξίας, μισθών και αξιωμάτων, τους φωτογραφίζει και τους χαρακτηρίζει απόλυτα και ως προς τα κίνητρα τους για την ενασχόληση τους με τα κοινά και ως προς την προσωπικότητα τους.
Σωτήρες άψητους και αρριβίστες και με τέτοιες συμπεριφορές έχει γνωρίσει ο τόπος πολλούς.
Είμαστε πλέον όλοι βέβαιοι ότι αν είχαν γίνει Αντιπεριφερειάρχες, οι σημερινές αναφορές τους για την Περιφερειακή αρχή, θα ξεπερνούσε και αυτό το όριο του “γλειψίματος”.