Να ενισχύσει τη δύναμη του στις εθνικες εκλογές της 7ης Ιουλίου επιδιώκει το ΚΚΕ.

Στόχος όπως επισημάνθηκε,σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Πλάζα, είναι όσοι ψήφισαν στις ευρωεκλογές για πρώτη φοράτο ΚΚΕ, οι οποίοι καλούνται να το επαναλάβουν , εκείνοι που απείχαν στις ευρωεκλογές κι τις εκλογές της αυτοδιοίκησης και εκείνοι που κλασικά ψηφίζουν αριστερά.

Βασικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο συνδικαλιστής κ. Κώστας Γιαννόπουλος που εξαπέλυσε δρυμεία κριτική τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ για τις θέσεις που εκφράζουν .

Ακόμη αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την γειτονική χώρα Τουρκία και τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί μέχρι τώρα.
Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στους αγώνες που έχει κάνει το ΚΚΕ για την προασπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε όλους σχεδόν τους κλάδους.

” Και μετά τις εκλογές βλέπουμε μια από τα ίδια αφού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αλληλοκατηγορούνται.Καλούμε το λαό να τους γυρισει την πλάτη καθώς τα προγράμματα τους είναι ίδια και απαράλαχτα” ,τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος.

Δεν πρέπει είπε ο κ. Γιαννόπουλος να δώσει ο λαός κανένα συχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

” Να μην επιστρέψε ο κόσμος σε παλιές δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες επιλογές. Πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα , απο τις αυταπάτες τις ψεύτικες υποσχέσεις και την πολιτική υπερ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κρίνεται σε αυτές τις εκλογές τι αντιπολίτευση θα υπάρχει στη Βουλή και αν το ΚΚΕ θα έχει μεγαλύτερη δύναμη για να πρωτοστατήσει και να πιέζει αποτελεσματικά και να καταθέτει προτάσεις για τη στήριξη του λαού”, είπε ο κ. Γιαννόπουλος που αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που έγιναν η αιτία να εξαφανιστούν κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ και να αποκτήσουν δυναμική άλλα όπως το κόμμα του κ. Βελόπουλου και το ΜΕΡΑ 25 του κ. Βαρουφάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Την 80 ΑΔΤΕ στην Κω επισκέφθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού

Όσο για  το ψηφοδελτιο του κόμματος στο νομό χαρακτηρίστηκε αγωνιστικό και απαρτίζεται από τους :
Τάκη Πότσο, Κλεόβουλο Παπακωνσταντίνου,Νικο Φρατζή, Θεανω Κουντούρη από τη Ρόδο, από την Κάλυμνο η κ. Δέσποινα Γούρλα και από την Κω η κ.Κυριακή Μακρή και ο κ. Στέλιος Κριαράς.

” Τώρα προέχει ο αγώνας για να πάνε οι προτάσεις μας παντού”, τόνισε κλείνοντας τη συγκέντρωση ο κ. Τάκης Πότσος.

 170 total views,  2 views today