Σε διαρκή έρευνα ποιότητας μετατρέπεται η δράση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το ACT–American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, για την ποιότητα του Ροδιακού τουρισμού.

Στόχος για εφέτος να συμπληρώνονται πάνω από 1.200 ερωτηματολόγια το μήνα, από τους τουρίστες που φεύγουν μετά τις διακοπές τους στο νησί μας.

Η συλλογή των ερωτηματολογίων ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου 2018 και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τη λήξη της τουριστικής περιόδου.

Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και συγκεντρώνονται με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων καθώς και των Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο.

Φέτος έχουν προστεθεί δύο επιπλέον ερωτήσεις στο περσινό ερωτηματολόγιο. Η μία έχει να κάνει με τα κανάλια μέσα από τα οποία κλείνουν οι επισκέπτες τα πακέτα διακοπών τους, και το δεύτερο ερώτημα αφορά στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύουν τα χρήματά τους εκτός ξενοδοχείου.

Μετά την ολοκλήρωση και της φετινής έρευνας και την επεξεργασία των αποτελεσμάτων, θα αναμένεται τον προσεχή Νοέμβρη, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

 564 total views,  2 views today