Απίστευτο και όμως αληθινό!

Στο νοσοκομείο της Ρόδου από την περασμένη Δευτέρα θα έπρεπε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα χειρουργεία και αυτά να ξεκινήσουν κανονικά. Οποιος όμως ασθενής μπαίνει πλέον στο χειρουργείο για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό.

Ετσι από την περασμένη Δευτέρα η κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου δεν ομαλοποιήθηκε γιατί τα δείγματα προς εξέταση από το Παστέρ, έφυγαν από τη Ρόδο με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή με ταχυμεταφορική εταιρεία, δεν έφτασαν όμως ποτέ στην Αθήνα.

Η εταιρεία κούριερ έκανε λάθος και όλο το «πακέτο» με τα προς εξέταση δείγματα πήγε …κατά λάθος στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στο πακέτο αυτό ήταν και τρεις περιπτώσεις συμπολιτών μας οι οποίοι για διάφορους λόγους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, μπήκαν στην καραντίνα και περίμεναν τα αποτελέσματα: Αυτά ουδέποτε βγήκανε, γιατί με το λάθος, τα δείγματα αλλοιώθηκαν. 

Ετσι επανεξετάσθηκαν όλοι, έγινε νέα αποστολή δειγμάτων στο Παστέρ, πρώτον για τους τρεις υπόπτους για κορωνοϊό, δεύτερον όλους τους ασθενείς για χειρουργεία.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης επιβεβαίωσε το απίστευτο λάθος της εταιρείας ταχυμεταφορών μιλώντας στον σταθμό μας. Είπε ακόμη, πως τα χειρουργεία τώρα έχουν ομαλοποιηθεί και οι τρεις ύποπτοι για κορωνοϊό βγήκανε ευτυχώς τελικά αρνητικοί

 1,396 total views,  2 views today