Με δηλωση της κ. Γιασιράνη που διανεμήθηκε, γίνεται αναφορά στις σημερινές δηλώσεις του γιατρού κ. Σαρικά στον sky, με τις οποίες η ίδια στην εταιρεία ΓΑΛΗΝΟΣ διορίστηκε ως επιστημονική υπεύθυνη.

Η κ. Γιασιράνη τονίζει πως περιελήφθη ως επιστημονική συνεργάτης σε πρόσκληση συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΑΛΗΝΟΣ λόγω λάθους υπαλλήλου. Το κακό είναι πως το λάθος δεν εμφανίστηκε μία αλλά δυο φορές, όπως φαίνεται στις φωτοτυπίες που παρακάτω δημοσιεύουμε!

Επομένως, να αφήσει τις μεθοδεύσεις και τους χαρακτηρισμούς προς τον κ. Σαρικά αλλά και προς τον sky: Αυτές οι μέθοδοι καταδικάζονται πλέον καθημερινά από τον πολίτη του Αιγαίου κι αυτό είναι που κάνει τον κ. Χατζημάρκο και την παρέα του να προσπαθούν να μας πείσουν για τα αντίθετα!

Αποδεικνύοντας το απίστευτο θράσος της κ. Γιασιράνη που μας ζητά να επανορθώσουμε – άραγε γιατί; – δημοσιεύουμε την δήλωση της για …το λάθος του υπαλλήλου που έγινε … δυό φορές.

Την πρώτη φορά έγινε, την δεύτερη άρεσε, την τρίτη πήρε ο κόσμος είδηση…

Η απίστευτη νέα …πατάτα!

Με σημερινές του δηλώσεις, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, Μανώλης Σαρικάς,  υποστήριξε ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ορίσθηκα  επιστημονικά υπεύθυνη στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Γαληνός» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι ισχυρισμοί του κ. Σαρικά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού ουδέποτε ορίστηκα από τον Περιφερειάρχη ως επιστημονική υπεύθυνη της «Γαληνός».  Βασίζονται σε λάθος υπαλλήλου της ΑΜΚΕ, η οποία σε πρόσκληση συνεδρίασης του δ.σ. που απέστειλε,  εκ παραδρομής  συμπεριέλαβε το όνομά μου  με την συγκεκριμένη ιδιότητα.

Δεν περίμενα βεβαίως ούτε από τον κ. Σαρικά, ούτε από το Μέσο που φιλοξένησε και αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του, να επαληθεύσουν την πληροφορία πριν την μεταδώσουν ως «αποκάλυψη». Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, χωρίς έρευνα, να συκοφαντούν και  πετούν λάσπη αδιακρίτως κατά των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πρόσχημα . Το ίδιο έκαναν και σήμερα.

Επειδή όμως δεν υπάρχει ίχνος εγκυρότητας  στους ισχυρισμούς του κ. Σαρικά, ζητώ από τον ίδιο και από το Μέσο που αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του, να προχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

 

 1,044 total views,  6 views today