Επιτήδειοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τηλεφωνικής εξαπάτησης επιχειρηματιών της Δωδεκανήσου, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα, όπως έχει γράψει κατ’ επανάληψη ο sky σε νησιά του νομού μας.

Προσποιούμενοι για μία ακόμη φορά, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέρου Δημήτριο Καστή, ο οποίος μίλησε στον sky, το κύκλωμα των επιτήδειων προσπάθησε να εξαπατήσει επιχειρηματία του νησιού και συγκεκριμένα έναν ιχθυοπώλη, προφασιζόμενοι μια μεγάλη παραγγελία ψαριών/θαλασσινών, αλλά κι έναν ιερέα (!), με υποτιθέμενη μεγάλη δωρεά προς την Εκκλησία.

Και οι δύο αντιλήφθησαν αμέσως το περίεργο τηλεφώνημα που δέχθηκαν κι επικοινώνησαν αμέσως με τον Αντιδήμαρχο για να διασταυρώσουν αν ήταν αληθές ή όχι!

Συγκεκριμένα οι απατεώνες μετά από παραγγελίες μεγάλης αξίας, αποστέλλουν στη συνέχεια στους επαγγελματίες πλαστά τραπεζικά παραστατικά κατάθεσης μεγαλύτερου ποσού, δήθεν από λάθος, ζητώντας από τα θύματά τους την «επιστροφή» του υπολοίπου της διαφοράς, το οποίο φυσικά ουδέποτε είχαν καταβάλει εξ` αρχής στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

 661 total views,  5 views today