Κανονικά θα προχωρήσει από το ΤΑΙΠΕΔ, η αξιοποίηση της Μαρίνας Μανδρακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει τη διοίκηση του .

Αυτό δήλωσε σήμερα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Α Βλάχος, στο πλαίσιο της συνέντευξής τύπου που δόθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο  με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης για τα υδατοδρόμια, με τις εταιρείες που μετέχουν στο εγχείρημα.

Όπως τόνισε η διαδικασία είναι στη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό αξιοποίησης των δραστηριοτήτων μαρίνας στη Ρόδο, με το σχετικό χρονοδιάγραμμα να προβλέπει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αργότερα φέτος.

Τόσο για τη μαρίνα της Ρόδου όσο και για τη Μαρίνα της Μυκόνου οι παραχωρήσεις θα είναι μακροχρόνιες.

Αναμένεται να προσελκύσουν σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται σε προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς, με αυξημένη δραστηριότητα κρουαζιέρας και yachting.

Ο κ. Βλάχος είναι αρμόδιος για τις λιμενικές υποδομές και τόνισε πως και το λιμάνι της Ακαντιάς είναι από τις υποδομές που είναι υπό την εποπτεία του Ταμείου.

 142 total views,  2 views today