Πυρά εναντίον της διοίκησης της 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και του διοικητή της Χρήστου Ροϊλού εξαπέλυσε μιλώντας στον sky η Πολύμνια Γαλανού, πρόεδρος του Συλλόγου των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου.

Η κυρία Γαλανού κατήγγειλε ότι κάποιοι γιατροί έχουν μπάρμπα στην κορωνή και κρύβονται πίσω από την «ασυλία» της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται στις εφημερίες, όπως και σήμερα που δεν υπάρχει γιατρός εφημερίας στα ΤΕΠ.

Η κυρία Γαλανού επισήμανε μάλιστα ότι δύο γιατροί από τα Κέντρα Υγείας που έπρεπε να πάνε στο Νοσοκομείο, δεν εμφανίσθηκαν, ενώ σε ένα μήνα 18 εφημερίες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καλύπτονται από έναν ειδικευόμενο γιατρό.

“Ποιός κρύβεται πίσω από αυτή την ασυλία; Το Σάββατο δεν είχαμε γιατρό στα ΤΕΠ. Και σήμερα δεν υπάρχει γιατρός να εφημερεύει. Επιτέλους αυτή η ΔΥΠΕ θα πρέπει να μας απαλλάξει από το βάρος της. Οι τακτικές του κ. Ροϊλού, δε συμβαίνουν πρώτη φορά. Σε λιγότερο από 24 ώρες ακυρώνει μία απόφαση…”, είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, καυτηριάζοντας παράλληλα το γεγονός ότι κανένας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί συστηματικά με το Νοσοκομείο Ρόδου. “Οι όποιες παρεμβάσεις αποσπασματικά, δε φέρουν κανένα αποτέλεσμα”, σχολίασε καταλήγοντας.

 819 total views,  2 views today