Κοπή πίτας της Ενωσης Αστυνομικών Κυκλάδων

807

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι, στη Σύρο εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την οποία συνδιοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Ενώσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Κυκλάδων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν παλιοί και εν ενεργεία αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες του νησιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και διασκεδάσουν με τις οικογένειες και φίλους τους.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Κυκλάδων κ. Βάϊος ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων Υπαστυνόμος Α’ κ. Γρηγόριος ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ, και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Αστυνόμος Α’ κ. Πέτρος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ.

Κατά την κοπή της πίτας αναγνώστηκε μήνυμα του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωρόθεου Β’ και απευθύνθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νότιου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ, τον Βοηθό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νότιου Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΒΑΜΒΟΥΚΑ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο ΑΝΘΟΥΛΗ.