Μαζί με το δήμαρχο Ρόδου στις εκλογές η Κική Σπάρταλη

1259

Με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές η κ.Κική Σπάρταλη.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μια καλή φίλη και συνεργάτης μέσα από άλλες θεσμικές ιδιότητες, με μεγάλη αγάπη για το τόπο της, με ιδέες, διάθεση συνεχούς προσφοράς, συμπορεύεται με την παράταξη μας, με επίμονη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την υποδεχόμαστε για να αναδείξουμε τα λαμπρά του Νησιού χαρακτηριστικά και κάθε Τοπικής Κοινότητας.

Κυριακή Σπάρταλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

▸ Επιλέγω να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου. Την εποχή αυτή που διανύουμε πιστεύω ότι είναι ευθύνη όλων μας σε αυτό το νησί, να συνεχίσουμε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ήδη επιδείξει ευκρινές έργο, στον τόπο μας».

Με εκτίμηση,
Κική Σπάρταλη

Βιογραφικό 

Η Κυριακή Σπάρταλη γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962 και είναι κόρη του Ιορδάνη και της Ελευθερίας Σουλούνη. Μεγάλωσε στη Πάτρα και το 1976 επέστρεψε στη Ρόδο και από τότε κατοικεί μόνιμα στη Παστίδα .

Με τα κοινά άρχισε να ασχολείται από το 1994, που εκλέχτηκε μέλος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παστίδας για την περίοδο 1994-1998. Την ίδια χρονική περίοδο συμμετέχει ως μέλος στο Συμβούλιο Περιοχής της 2ης Εδαφικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου εκπροσωπώντας την Κοινότητα Παστίδας .

Ως υπεύθυνη για τον Πολιτισμό είχε έντονη δραστηριότητα στη Διοργάνωση των Πολιτιστικών Φεστιβάλ της Παστίδας , στη δημιουργία της Μικτής Χορωδίας της Κοινότητας και τη συμμετοχή της κοινότητας στα Ανθεστήρια του Δήμου Ρόδου, αποσπώντας δυο συνεχόμενες χρονιές τα πρώτα βραβεία .

Τις περιόδους 1999-2003 και 2004-2008 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Διαμερίσματος Παστίδας του Δήμου Πεταλουδών.

Το 2008-2011 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πεταλούδων και της Ν/Ε Νότιας Δωδεκανήσου στο τομέα Φύλλων και Μελών Συλλογικών οργάνων .
Είναι από τα κύρια ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμάρι , που ως και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

Συνεχίζει να είναι μέλος της Μικτής Χορωδίας και Μαντολινάτας Πεταλουδών παίρνοντας μέρος σε Πανελλήνια Συνέδρια Χορωδιών .

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σπάρταλη και έχει δυο παιδιά .
#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #KikiSpartali