Η οικογένεια της παράταξης «Ρόδος Αξιών» μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. “Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα της Ειρήνης Τριανταφύλλου, μίας εκλεκτής εκπαιδευτικού που συμβάλει ακούραστα στη μόρφωση των παιδιών μας προσφέροντας σε αυτά εφόδια και γνώσεις για να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.Η ανακοίνωσή της κατά τη σημερινή μέρα εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας είναι συμβολική καθώς στο πρόσωπό της η παράταξή μας τιμά και όλες τις γυναίκες που μάχονται για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος, με προοπτική και ευαισθησίες, αξίες και οράματα.
Καλωσορίζουμε και την Ειρήνη Τριανταφύλλου στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη”, υπογραμμίζει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δ. Κρητικός.

Βιογραφικό

Ειρήνη Τριανταφύλλου του Κυριάκου, εκπαιδευτικός

Γεννήθηκα στον Άγιο Ισίδωρο το 1961 παντρεμένη με μια κόρη. Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στις Η.Π.Α όπου και αποφοιτώ το 1984. Κατά τη διάρκεια των τετραετών σπουδών μου δούλευα παράλληλα για να μην επιβαρύνω σε τίποτα τους γονείς μου.
Το Πάσχα του 1985, μετά την τελετή αποφοίτησης, γύρισα στη Ρόδο και ξεκίνησα να εργάζομαι στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Από το 1989 έως σήμερα είμαι ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών. Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Ενεργό μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου στον οποίο διετέλεσα Αντιπρόεδρος και Γενική γραμματέας.
«Ο εκπαιδευτικός διαμορφώνει συνειδήσεις γι’ αυτό και πρέπει να έχει σύνεση και μέτρο στους πολλαπλούς ρόλους που έχει να φέρει εις πέρας. Αυτόν τον πολυδιάστατο ρόλο υπηρετώ με αγάπη και συνέπεια εδώ και τριάντα τρία χρόνια. Με την ιδιότητα της μητέρας και ως εκπαιδευτικός ακούω και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες των παιδιών.
Ως δέκτης όλων αυτών των ακουσμάτων ονειρεύομαι ένα καλύτερο κόσμο για τους νέους, τους αυριανούς ενεργούς πολίτες της Ρόδου .
Γι’ αυτό συστρατεύομαι στην παράταξη του Δημήτρη Κρητικού «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ».
Οραματιζόμαστε ένα φωτεινό μέλλον για το νησί μας κι επιθυμούμε να τ δούμε τον τόπο αυτό, όπως του αξίζει».

 444 total views,  2 views today